Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 21, 2010

Ο Κίρτσνερ δείχνει τον δρόμο: Ένας ηγέτης που βάζει την πατρίδα πάνω από το τομάρι του, θα γονατίσει το ΔΝΤ.

Στελνω ενα αρθρο απα το voltair που αναφερεται στον τροπο με τον οποιο ο προεδρος της αργεντινης Κιρτσνερ αντιμετωπισε την κριση και το ΔΝΤ και νικησε!.
Ενα παραδειγμα το πως ακομα και ενας αστος πολιτικος, οταν ειναι πατριωτης, μπορει, στηριγμενος στο λαο του, να υπερασπιση με επιτυχια τα συμφεροντα της πατριδας του.
Σημειωτεον οτι οταν ανακοινωθηκε ο θανατος του καποιοι στις....
“καλες” θεωρουμενες γειτονιες του μπουενος αιρες ανοιξανε σαμπανιες(αυτοπτες μαρτυρες τα μελη των συνεργειων της εθνικης απογραφης που γινοτανε εκεινη τη μερα).
Ισως περασανε και αλλες ιδεες απο το μυαλο τους αλλα η τεραστια, αμεση και μαχητικη προσελευση του κοσμου στο προεδρικο μεγαρο τους χαλασε την γευση της ευφοριας και ισως και καποιες προωρες ελπιδες.
Υ.Γ.
Δεν παραγνωριζω τις διαφορες αργεντινης-ελλαδας αλλα και η συνεχης επικληση της “αδυναμιας αντιδρασης” εχει καποιο οριο.
Ο πρόσφατος θάνατος του Νέστωρα Κίρτσνερ λοιπόν δεν ήταν μία απώλεια μόνο για την Αργεντινή, αλλά για όλον τον ελεύθερο κόσμο. Ήταν άλλωστε ο πρόεδρος που κατάφερε να απεμπλέξει την Αργεντινή από τα νύχια του ΔΝΤ και των πιστωτών και … να ζήσει (έστω και λίγα χρόνια) για να το χαρεί!
Να μην λησμονούμε ότι αυτό το κατόρθωσε χάρις τον αγώνα του λαού της Αργεντινής που διέλυσε την συνεργαζόμενη με τους τοκογλύφους ελιτ, γκρέμισε τα επίορκα ΜΜ”Ε” και έκανε τις απαραίτητες θυσίες για την απεμπλοκή.
Αυτός ακριβώς είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει και η Ελλάδα. Καμμία παράταση του μνημονίου, καμμία απάτη “επέκτασης της αποπληρωμής των χρεών του μνημονίου”. Θυσίες για να πάρουν πίσω οι τοκογλύφοι τις δόσεις που ήδη έχουμε πάρει ώστε το μνημόνιο να ακυρωθεί. Έπειτα, επαναδιαπραγμάτευση με τους λοιπούς πιστωτές στα πρότυπα του άρθρου 99.
Αναμένεται ο ηγέτης που θα πάρει την πρωτοβουλία χωρίς να συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών