Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 19, 2010

Να τελειώνουμε με τα εξαπτέρυγα και τους υπονομευτές.

 Ο Καρατζαφέρης είπε διάφορα σε τηλεοπτική του συνέντευξη..
Μεταξύ αυτών τα παρακάτω:
"Πρέπει να πάμε σε Οικουμενική Κυβέρνηση, το συνειδητοποιούν όλοι τώρα. Πρέπει να πάμε σε μία Εθνική Συνεννόηση. Πάμε να συζητήσουμε. Το μείζον είναι να σωθεί η πατρίδα, και όχι ό ένας να βγάζει το μάτι του άλλου. Εάν αρχίσουμε τους αποκλεισμούς και τα προαπαιτούμενα, δεν κερδίζουμε τίποτα. Δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε"

"Θεωρώ ότι τα πράγματα ωριμάζουν τώρα. ... Τα τρία αστικά κόμματα, και ενδεχομένως και η ομάδα του κ. Κουβέλη, δεν έχουμε μεγάλες αποκλίσεις. ... Εάν πάμε με "ανοικτό αυτί", θα βρούμε τον κοινό τόπο. "

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε... τη συνέντευξη της κόρης του Αποστάτη στην Παρασκευή και 13 που μιλάει για ένα κόμμα διακυβέρνησης και όχι διαμαρτυρίας, καθώς και για ανάγκη συναίνεσης που έχει ο τόπος για τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που προωθούνται, εύλογα καταγράφουμε την πεποίθηση, ότι στο μέλλον τα 'δεκανίκια' και 'εξαπτέρυγα' του Πα.Σο.Κ., σε πλήρη ευθυγράμμιση με τη 'ρητορία' των ρυπαρών φυλλάδων, έχουν συμφωνήσει προγραμματικά με τον ΓΑΠ για κυβέρνηση συνεργασίας.

Θέση μας είναι πως ο Σαμαράς επιβάλλεται να αποστασιοποιηθείπλήρως από έναν τέτοιο ενδεχόμενο και να μην επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητηθεί η πρόθεσή του να συγκρουστεί μαζί τους.
Τέρμα στην μετριοπάθεια και την μερική αμνηστία που δίνεται σε στελέχη που αφήνουν να αιωρέται η σκέψη περί σύμπραξης με τους κατοχικούς δυνάστες.
Ξεκάθαρα απέναντι. Όπως σήμερα εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς στους τροϊκανούς.
Η 'πόρτα' της εξόδου να ανοίξει για τους υπονομευτές, ώστε η ΝΔ να αποτελέσει κίνημα αλλαγής και οράματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών