Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 19, 2010

Η ΝΟΚΙΑ ακυρώνει την Κυπριακή δημοκρατία αναγνωρίζοντας κυριαρχικά δικαιώματα στην Τουρκία, ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

Οι “κύριοι” της ΝΟΚΙΑ σε μία πρωτοφανή επίδειξη υιοθέτησης των ναζιστικών θέσεων της Τουρκίας περί Κύπρου, ΑΠΕΣΥΡΕ τους χάρτες της Κύπρου από το πρόγραμμα πλοήγησης της! Σε επιστολές διαμαρτυρίας Κυπρίων πολιτών (αλλά και ξένων), ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ για οποιαδήποτε επεξήγηση. Διαβάστε το ντοκουμέντο της αθλιότητας εδώ: Η ΝΟΚΙΑ υιοθετεί την τουρκική προπαγάνδα! ΕΣΒΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!
Με την ανάδειξη του θέματος λοιπόν, για να προλάβει την κατακραυγή, μας έστειλε “επεξήγηση”, μέσω ποιού νομίζετε; ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ CIVITAS! Ναι, της εταιρείας που...
μας είχε απειλήσει τα blogs με μηνύσεις, όπως και βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου για τις αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις Siemens – Civitas τις οποίες είχε αρνηθεί (θα επανέλθουμε αργότερα αναλυτικά στο θέμα)!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ την απάντηση της NOKIA μέσω της εταιρείας δημοσίων σχέσεων CIVITAS:
Ανακοίνωση
Πρόσφατα, έγιναν γνωστές στη Nokia, αναφορές Κυπριακών Mέσων Ενημέρωσης σχετικά με την υπηρεσία πλοήγησης και τους χάρτες Ovi Maps, στους οποίους  δεν περιλαμβάνεται ο χάρτης της Κύπρου.
Η  Nokia βρίσκεται σε συνομιλίες τόσο με τις Κυπριακές Αρχές, όσο και με εκπροσώπους της τουρκοκυπριακής κοινότητας, προκειμένου να βρεθεί λύση για το συγκεκριμένο θέμα. Προς το παρόν, τα Ovi Maps δεν συμπεριλαμβάνουν λεπτομερείς χάρτες της Κύπρου.
Αναμφισβήτητα η  Nokia σέβεται και αναγνωρίζει την κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Όσον αφορά θέματα πολιτικής, η Nokia ακολουθεί τη μακροχρόνια πολιτική της, βάσει της οποίας  η εταιρεία δεσμεύεται στις αρχές της ουδετερότητας και της αντικειμενικότητας.
Η Nokia επιθυμεί να ζητήσει συγνώμη για τις λανθασμένες εξηγήσεις που έδωσε μεμονωμένος υπάλληλος, καθώς και για οποιαδήποτε ενόχληση που ενδεχομένως προκλήθηκε.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με :

Nokia:
Ingrid Peura Ingrid.peura@nokia.com or +358 50 3070026.
Εμείς ρωτάμε λοιπόν: Για ποιές εξηγήσεις ζητάτε συγγνώμη, αφού στο θρασύτατο έγγραφο σας εξομοιώνετε τις δυνάμεις κατοχής με την διεθνώς αναγνωρισμένη Κυπριακή Δημοκρατία;
Τι εννοείτε με τις αρχές τις ουδετερότητας και της αντικειμενικότητας; Θα μπορούσατε δηλαδή σε περίπτωση διαφωνίας να αρνηθείτε και το …ολοκαύτωμα;
Ποιούς δουλεύετε κύριοι της ΝΟΚΙΑ και της CIVITAS; Νομίζετε ότι την εποχή του διαδικτύου η Ελλάδα έχει ακόμα κουνέλια; Δεν σας έγινε μάθημα η αποκάλυψη για την υπόθεση Siemens;
Κύριοι, εάν δεν ευθυγραμμισθείτε με την διεθνή νομιμότητα και ηθική, οι συνέπειες που θα απολάβετε θα είναι ακριβώς αυτές: Του παράνομου και του ανήθικου. Αναμένουμε λοιπόν την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και την έμπρακτη δήλωση συγγνώμης.
Θα επανέλθουμε στο θέμα, αφού ξαναδιαβάσετε αυτά: Πως ο Θ. Παφίλης “φρέσκαρε” τη μνήμη του κυρίου Φλέσσα της Civitas.
O ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΦΛΕΣΣΑ!
Φλέσσα τον λένε τον άνθρωπο βρε παιδιά των καναλιών. ΦΛΕ – ΣΣΑΣ συλλαβιστά. Γιατί ζορίζεστε να το πείτε;
Τα τιμολόγια των διαφημιστικών υπηρεσιών της CIVITAS του κ. Φλέσσα προς την Ζήμενς

http://olympia.gr/2010/11/18/nokia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών