Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 14, 2010

Σιωνιστικές τερατολογίες: Ιστορικό γεγονός η… «Έξοδος» του Μωϋσή!


Δεν έχει όρια, αρχή και τέλος η σιωνιστική ψευδολογία


Με μεθόδους που ουδεμία σχέση έχουν με την επιστήμη, ούτε λίγο, ούτε πολύ προσπαθούν να μας πουν ότι πράγματι άνοιξαν τα νερά για να περάσει ο Μωϋσής και οι Εβραίοι. Διαβάστε το παρακάτω που δημοσιεύτηκε στις ΗΠΑ και το παρουσιάζουν σαν… τεκμήριο:

“ΗΠΑ: Τεκμηριώθηκε η βιβλική «Έξοδος» του Μωϋσή: Όλες οι πληροφορίες των ερευνητών για το θέμα είναι στον ιστότοπο τους, δηλαδή στην ιστοσελίδα της «Public Library of Science».

Ο ερευνητής του πανεπιστημίου του Κολοράντο (ΗΠΑ), Καρλ Ντριούζ, ειδικός γιά τα ατμοσφαιρικά θέματα, τεκμηρίωσε, τελευταία, το φυσικό φαινόμενο, που επέτρεψε τη βιβλική «Έξοδο» του Μωϋσή από την Αίγυπτο, όπου ο Φαραώ κρατούσε αιχμάλωτους γιά χρόνια τους Εβραίους. Όπως επισημαίνει ο κ. Ντριούζ, έχει πλέον εντοπιστεί και το «πέρασμα» της βιβλικής «Εξόδου», που έγινε πριν από 3.000 έτη, που θα ήταν αδύνατη, εάν δεν βοηθούσε η ίδια η Φύση, όπως ακριβώς περιγράφεται στη Βίβλο. «Το χώρισμα των υδάτων, στ’ αριστερά και στα δεξιά των Εβραίων, όπως ακριβώς αναφέρεται στη Βίβλο, έχει επιστημονικό υπόβαθρο», βεβαίωσε ο Αμερικανός ερευνητής. «Εβραιόπουλα διέσχισαν με στεγνά πόδια τη θάλασσα, ενώ τα ύδατα αριστερά και δεξιά τους είχαν σχηματίσει τείχη», βεβαιώνει η Βίβλος, «ακολουθώντας τον Μωϋσή με το σηκωμένο του χέρι προς την κατεύθυνση των υδάτων». Όλες οι πληροφορίες των δύο ερευνητών γιά το θέμα είναι στον ιστότοπο τους, δηλαδή στην ιστοσελίδα της «Public Library of Science».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών