Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 02, 2010

Σε φιάσκο οδηγείται η πολυδιαφημιζόμενη περιοδεία της Ντόρας Μπακογιάννη στο Νομό Έβρου

• Σε τουριστική επίσκεψη εξελίσσεται, όπως φαίνεται, η περιοδεία της Ντόρας στον Έβρο
• Θα επισκεφθεί μουσεία, εργοστάσια, στρατόπεδα και πιθανόν να αγοράσει μεταξωτά Σουφλίου, ενώ οι συναντήσεις της περιορίζονται μεταξύ «συγγενών και φίλων»
• Από ποιους «έφαγε πόρτα»

Εδώ και πολύ καιρό κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι η επιρροή της Ντόρας στο νομό Έβρου είναι πολύ μεγάλη, θεωρώντας ότι μετά την Κρήτη και την Ευρυτανία ο Έβρος είναι περιοχή «δικιά της», καθώς διατηρεί καλή ομάδα συνεργατών και στελεχών που τη στηρίζουν διαχρονικά.
Έτσι, ως αρχηγός της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» ξεκινά τις περιοδείες της από το νομό Έβρου, και μάλιστα με τριήμερη επίσκεψη, με στόχο να δει τους ανθρώπους της και να ενισχύσει το ρεύμα, που ήδη θεωρείται καλό από την ίδια, για την ίδια.

Το επίσημο πρόγραμμα όμως δείχνει ακριβώς το αντίθετο γιατί.... παρά τις προσπάθειες των τοπικών στελεχών της να γεμίσουν το πρόγραμμα της τριήμερης περιοδείας της Ντόρας στον Έβρο, δεν κατάφεραν να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα αφού πολλοί τοπικοί φορείς και τοπικοί παράγοντες αρνήθηκαν να συναντηθούν μαζί της...»

Συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Βαγγέλης Λαμπάκης αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί της. Έτσι η Ντόρα Μπακογιάννη θα αρκεστεί σε προσωπικές συναντήσεις με στελέχη του κόμματός της από Έβρο και Ροδόπη, σε συνάντηση με τον απερχόμενο Νομάρχη κ. Ζαμπουνίδη,που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ και θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο Έβρου όπου θα συναντηθεί με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών - Βιοτεχνών Έβρου και τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις συναντήσεις με τους επαγγελματίες και τους εμπόρους η πλειοψηφία των μελών δεν θα παρευρεθεί.
Η Ντόρα θα επισκεφθεί επίσης το Εθνολογικό Μουσείο.

Σχετικά με την περιοδεία της στο Νομό, η επίσκεψή της στις Φέρες ακυρώθηκε γιατί κανένας τοπικός παράγοντας δεν δέχτηκε να την υποδεχθεί και να περιοδεύσει μαζί της.
Έτσι θα αρκεστεί σε επίσκεψη στο Τελωνείο των Κήπων όπου θα συναντηθεί με το κλιμάκιο της FRONTEX και τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο τελωνείο.

Στο Σουφλί τόσο η νυν όσο και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος δεν θα συναντηθούν μαζί της, ενώ με κανέναν από τους τοπικούς φορείς δεν έχει προγραμματισθεί συνάντηση. Έτσι θα αρκεστεί σε επίσκεψη μονάδας παραγωγής μεταξιού, ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου τοπικού στελέχους της.

Στο Διδυμότειχο δεν θα πάει αφού και εκεί τόσο ο νυν όσο και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, αλλά και εκπρόσωποι τοπικών φορέων απέφυγαν να συναντηθούν μαζί της.

Στην Ορεστιάδα θα επισκεφθεί το δημαρχείο, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα βρίσκεται εκεί ο Δήμαρχος κ. Μουζάς, και μετά θα έχει συνάντηση με το Εργατικό Κέντρο του οποίου ο πρόεδρος είναι δικός της, και θα επισκεφθεί το εργοστάσιο Ζάχαρης.
Μετά θα πάει στο Τρίγωνο όπου θα επισκεφθεί το στρατόπεδο της Πλάτης και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον δικό της Δήμαρχο του καταργημένου Δήμου Κυπρίνου, που συνενώθηκε με την Ορεστιάδα.

Αυτό είναι το τριήμερο πρόγραμμα της Ντόρας Μπακογιάννη στον Έβρο.

Τρεις ημέρες η Ντόρα Μπακογιάννη στο νομό Έβρου:

Καμία συνάντηση με αυτοδιοικητικά στελέχη, εκτός του απερχόμενου Νομάρχη και του απερχόμενου Δημάρχου του καταργημένου Δήμου Κυπρίνου.

Καμία συνάντηση, σε έναν αγροτικό νομό, με εκπροσώπους αγροτών.

Καμία συνάντηση με συνδικαλιστικούς φορείς, εκτός του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας.

Καμία συνάντηση με απολυμένους εργοστασίων.

Καμία συνάντηση με κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς.

Καμία συνάντηση με τους Φορείς Διαχείρισης των Εθνικών Πάρκων Δέλτα Έβρου και Δάσους Δαδιάς.

Καμία συνάντηση με τους Μητροπολίτες Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου.
Α ξεχάσαμε θα την μαλώσει ο Ιλχάν.

Ντόρα καλή διαμονή στον Έβρο και σου αφιερώνουμε το τουριστικό σλόγκαν της Νομαρχίας Έβρου:

Γνώρισε τον Έβρο και τις ομορφιές του!
Νομός Έβρου: Εύκολα έρχεσαι... Δύσκολα φεύγεις!
Έλα στον Έβρο... Ζήσε στα όρια σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών