Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 23, 2010

Στοιχεία- σοκ για Πανάρετο

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας 'Δημοκρατία', η οποία αποκαλύπτει πως ο Υφυπουργός Παιδείας Ι. Πανάρετος για περισσότερο από μια δεκαετία έχει στήσει στην ΑΣΟΕΕ το δικό του καθεστώς οικογενειοκρατείας. Ο κ. Πανάρετος φέρεται να εκλέχθηκε στη θέση του Καθηγητή του Τμήματος Στατιστικής το 1991 όταν Πρόεδρος εκεί ήταν η σύζυγος του κα. Ευδοκία Ξεκαλάκη.
Η συνέχεια μοιάζει απίστευτη για τον...
άνθρωπο που σήμερα εγκαλεί τα μισά Ιδρύματα της χώρας, καθώς επί μία δεκαετία αυτός και η σύζυγος του εναλλάσονταν στην Προεδρεία του Τμήματος στήνοντας ένα απίστευτο μηχανισμό. Μάλιστα, τις φορές που ήταν η σειρά της κας Ξεκαλάκη να διατελέσει Πρόεδρος, ο κος. Πανάρετος αναλάμβανε κρατικές θέσεις που είχαν άμεση επαφή με το χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης.
Και το γαϊτανάκι της δραστηριότητας κατά τα άλλα σερίφη της νομιμότητας στα ΑΕΙ συνεχίζεται καθώς κατά τη θητεία του Υφυπουργού ως Προέδρου του Τμήματος Στατιστικής φοίτησε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του και ο γιος του. Μιλάμε δηλαδή για παρόμοια περίπτωση με αυτή του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας για την οποία ο κος. Πανάρετος εγκαλεί σήμερα ολόκληρο το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Μήπως ήρθε η ώρα να δώσουν κάποιοι εξηγήσεις στον κόσμο;
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Εσύ τώρα πιστεύεις,ότι εγώ,ο κόσμος,χρειάζομαι εξηγήσεις;Χωριό φαινεται...έτσι λέει ο κόσμος.Κάτι ξέρει!ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών