Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 08, 2010

Οι εντολές του Στρος Καν για τις ΔΕΚΟ

His master voice. Ο κ. Στρος Καν ήλθε, διέταξε κι έφυγε. Γι’ αυτό, προτού ακόμη τελειώσει το δείπνο του ο Γ. Παπανδρέου μάζεψε χθες το βράδυ μερικούς υπουργούς στη Βουλή, και κυρίως τον Δ. Ρέππα αλλά και τον κ. Παπακωνσταντίνου και τους έδωσε την εντολή που πήρε και ο ίδιος. Νομοσχέδιο τώρα για.... τις ΔΕΚΟ με γενναίες περικοπές σε μισθούς, επιδόματα, υπερωρίες και κάθε άλλη σπατάλη. Μαχαίρι επί δικαίων και αδίκων καθώς μπορεί να υπάρχει το απόλυτο χάος στις ΔΕΚΟ και κάποιοι να έπαιρναν τεράστιους μισθούς με πλαστές υπερωρίες και «κουφά» επιδόματα, ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που δεν έπαιρναν μέρος στο πάρτι.
Στην ουσία την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να κατατεθεί νομοσχέδιο που θα προβλέπει το μοντέλο του ΟΣΕ σε 52 άλλες ΔΕΚΟ. Προβλέπεται δε να μπει ανώτατος μικτός μισθός τα 50.000 ευρώ.
Επίσης προβλέπεται:
•Τα επιδόματα ενσωματώνονται στις αποδοχές
•Καταργούνται μπόνους, υπερωρίες εκτός έδρας κ.τ.λ.
•Περιορίζονται στο όριο των εσόδων τα έξοδα λειτουργίας.
•Καθίστανται υποχρεωτικές οι μετατάξεις, αλλά και οι μετακινήσεις στο εσωτερικό των οργανισμών.
•Οι νεοπροσλαμβανόμενοι θα περνούν περίοδο μαθητείας και δοκιμής.
•Μειώνονται οι αμοιβές των μελών των διοικητικών συμβουλίων.
•Μειώνονται τα κονδύλια διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων.
•Αυστηρότεροι όροι για τις προμήθειες και τα έργα που υλοποιούν
ΟΙ ΔΕΚΟ που θα περάσουν το μαρτύριο της… τρόικας είναι: HELEXPO A.E., ΑΕΜΥ Πολυκλινική, Ολυμπιακό Χωριό, ΑΓΡΟ.ΤΗ.ΜΑ Α.Ε (καταργείται)., ΑΕΔΙΚ, ΓΑΙΑΟΣΕ, ΔΕΘ, ΔΕΠΑΝΟΜ, ΕΑΒ, ΕΑΣ, ΕΔΙΣΥ, ΕΘΕΛ, ΕΚΕΒΥΛ, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, ΕΛΚΑ, ΕΛΚΕΑ, ΕΛΚΕΔΕ, Ελληνικές Αλυκές, ΕΛΚΕ, Ελληνικό Φεστιβάλ, ΕΛΟΤ, ΕΟΜΜΕΧ, Επαγγελματική Κατάρτιση, ΕΤΑ Βουλής, ΕΤΑΝΑΛ, ΗΔΙΚΑ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ, ΚΕΓ, ΚΕΔ, ΙΦΕΤ, ΚΑΘ, Κοινωνία της Πληροφορίας, ΜΒΗ, ΟΑΣΑ, ΟΔΔΥ, ΟΔΙΕ, ΟΚΑΑ, Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης, Οργανισμός Λιμένος Βόλου, Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας, Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, Οργανισμός Λιμένος Καβάλας, Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας, Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου, Οργανισμός Λιμένος Πάτρας, Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας, ΟΠΕ, ΟΣΕ, ΟΣΚ, ΠΑΕΠ, ΤΕΟ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Ψηφιακές Ενισχύσεις.
Εδώ που τα λέμε, πάντως, αυτό που γινόταν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ήταν ένα απίστευτο πάρτι με τα λεφτά των άλλων. Βεβαίως, οι ευθύνες του πολιτικού συστήματος είναι βαρύτατες και κυρίως του ΠΑΣΟΚ που δημιούργησε το κρατικοδίαιτο σύστημα και τους χιλιάδες εργαζόμενους οι οποίοι «μπούκωσαν» με απίστευτα λεφτά προκειμένου να «πρασινίζουν» όποτε χρειάζεται.
http://www.antinews.gr/?p=75022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών