Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 01, 2010

Μανιφέστο στελεχών του «ΛΑΟΣ»

Επειδή τα κομματικά όργανα έχουν παύσει να λειτουργούν ουσιαστικά και οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται από τον Πρόεδρο και ετερόκλιτα διορισμένα μέλη ειδικών κατ’ επίφαση επιτροπών, αναγκαζόμαστε να κοινοποιήσουμε την αντίθεση μας, τους προβληματισμούς μας και τα αιτήματα μας, για δημόσιο διάλογο μέχρις ότου συγκλιθούν τα όργανα του κόμματος. Άλλωστε τη «γραμμή», τις αποφάσεις και τις θέσεις του κόμματος τις μαθαίνουμε από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Προέδρου.  Ας μη μας εγκαλέσει λοιπόν για αντικομματική συμπεριφορά. Ο ίδιος δίνει το παράδειγμα και ακολουθούμε.
  1. Απαιτείται να εκδοθεί αμέσως κάποια ερμηνευτική μέθοδος, έτσι ώστε, να μπορούμε να κατανοούμε και να εξηγούμε τις ιδεολογικές, πολιτικές, κομματικές ακροβασίες και αποφάσεις του Προέδρου σχετικά με τη στρατηγική και τακτική του ώστε να αποφύγουμε το φρενοκομείο.
  2. Δεν είμαστε καθόλου υπερήφανοι- όπως ισχυρίζεται βουλευτής μας- για... την υπερψήφιση του Μνημονίου με τη ψευδή αιτιολογία, ότι δεν θα υπήρχαν χρήματα για μισθούς και συντάξεις. Είναι τεράστιο ψέμα και δείχνει την άγνοια επί των οικονομικών, του βουλευτή και είναι  το άλλοθι της κυβερνητικής προπαγάνδας την οποία υπηρετεί ο Πρόεδρος ως δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ. Λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν για να ζει ο λαός. Δεν υπάρχουν για να πληρώνουμε τους… τόκους και τις μίζες των τοκογλύφων και δανειστών μας που κατέλαβαν τη χώρα και διοικούν με την Τρόικα. Άλλωστε το ΠΑΣΟΚ είχε την πλειοψηφία. Δεν χρειαζόταν τις δικές μας ψήφους. Ούτε το ΠΑΣΟΚ ήθελε και θέλει κηδεμονία Καρατζαφέρη. Ίσως αυτή τη δουλειά θα την κάνει το κόμμα της Ντόρας. Δεν είμαστε επίσης υπερήφανοι που βουλευτής μας ισχυρίζεται, ότι είναι «δεξιός φιλελεύθερος». Θα πρέπει με πολύ προσοχή ο Πρόεδρος μας να καταλάβει επιτέλους, ότι ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ τον θεωρούν ισότιμο. Τον χρησιμοποιούν μόνο για τη λάντζα. Αντιθέτως φαίνεται ότι επιθυμούν τον Βορίδη που ανήκει, κοινωνικά στην κάστα της υψηλής κοινωνίας.
  3. Εμείς, ως κόμμα του πατριωτικού παρεμβατισμού, ως ευρωσκεπτικιστές και ως κόμμα που δεν υπέγραψε τη συνθήκη του Μάαστριχτ καλούμε τώρα τον Πρόεδρο μας να αποκηρύξει το Μνημόνιο, να εγκαταλείψει τις περιττές τηλεοπτικές εκπομπές και μαζί με τους βουλευτές μας  και τα στελέχη μας να κατεβούμε κοντά στο λαό και σε κάθε εργασιακό χώρο και να σταθούμε αλληλεγγύοι στα προβλήματα του χειμαζόμενου εργαζόμενου λαού. Μας βρίσκει αντίθετους η δήλωση του Προέδρου μας σε μεγάλη        εφημερίδα, ότι πριν πει ναι στο Μνημόνιο ρώτησε επιχειρηματίες και καναλάρχες και υπάκουσε στην προτροπή τους. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι το κόμμα μας είναι μόνο εκφραστής των επιχειρηματιών και των καναλαρχών. Δεν μπορούμε να είμαστε «ΛΑΟΣ» και να απουσιάζουμε από κάθε λαϊκή κινητοποίηση στο χωριό, στο εργοστάσιο και στην κοινωνία της πόλης. Ο Πρόεδρος και οι βουλευτές μας είναι μόνιμοι θαμώνες των πάσης φύσεως τηλεοπτικών εκπομπών. Έλεος! Και πρέπει να είμαστε κοντά στο λαό, όχι με λαϊκίστικη φόρμα αλλά για λαϊκή συμμετοχή και υπεράσπιση των δικαίων του.
  4. Καλούμε τον Πρόεδρο μας να πάψει να ασχολείται με τα άλλα κόμματα και τους αρχηγούς τους, ως τηλεοπτικός σχολιαστής και να ασχοληθεί με το δικό μας κόμμα και να κάνει τη δική του αυτοκριτική, αφού τα αρνητικά της προσωπικότητας του δεν λένε να μειωθούν και το κόμμα μας δεν λέει να προσελκύσει περισσότερους ψηφοφόρους. Όπως δείχνουν οι μετρήσεις χάνουμε ψηφοφόρους προς τη ΝΔ, προς το κόμμα της Ντόρας, προς την ακροδεξιά, ενώ έπαυσαν να έρχονται σε εμάς ψηφοφόροι από το ΠΑΣΟΚ και τον αριστερό χώρο, όπως γινόταν τα πρώτα χρόνια. Τι απομένει σε εμάς; Ήδη η εφημερίδα μας «ΑΙ» παρά την αισθητική και άλλη βελτίωση της πέφτει συνέχεια κυκλοφοριακά και οι δημοσκοπήσεις μόλις 4%. Με τις τακτικές, τους ελιγμούς και τα λογοπαίγνια ο Πρόεδρος μας χάνει το δάσος και στέκεται στο δέντρο.
  5. Καλούμε τον Πρόεδρο μας να ανασυντάξει το ικανό στελεχιακό δυναμικό να το αξιοποιήσει και να οργανώσει τα γραφεία της περιφέρειας που είναι διαλυμένα. Να συγκαλέσει την Κ.Ε. ή ένα Συνέδριο. Δεν μπορεί να έχει το αλάθητο ούτε διορισμένους χειροκροτητές. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, λέει ο λαός μας. Ήρθε η ώρα να πούμε τις δικές μας αλήθειες γιατί αυτές είναι η δύναμη μας. Ειρωνεύεται αυτάρεσκα ο Πρόεδρος μας και προκαλεί το ΠΑΣΟΚ αν έχει σήμερα το σύνθημα του Ανδρέα: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Μήπως όμως μπορούμε εμείς να έχουμε σήμερα το αρχικό μας σύνθημα: «Ρήξη και ανατροπή»; Μας ενοχλεί πολύ να νοιάζεται μήπως ο χάρτης γίνει πράσινος και όχι μπλε. Αντί να προσελκύσει πολίτες από όλους τους χώρους καθήλωσε το κόμμα σε μονοψήφια νούμερα μετατρέποντας το σε υποδοχέα όλων των πικραμένων της ΝΔ που και αυτοί πλέον τώρα δεν έρχονται. Κάποτε είχαμε την λάμψη του νέου και την περηφάνια μας. Τώρα τη χάσαμε γιατί υπηρετούμε το σύστημα με αντίδωρο τη lifestyle προβολή μας μέχρι που να μας πετάξει σαν τη λεμονόκουπα.
  6. Καλούμε τον Πρόεδρο και τους βουλευτές του ή να ακολουθήσουν τη δική μας πολιτική του ΛΑΟΣ ή να ενταχθούν ως δεκανίκια στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και να αφήσουν το κόμμα να τραβήξει το δρόμο του. Έγιναν βουλευτές με τη δύναμη μας και τώρα μας το παίζουν Κινέζοι. Δεν έχουν δικαίωμα επομένως να παίζουν με ιδιοτελή κίνητρα τα παιχνίδια τους χωρίς τη δύναμη της βάσης που είμαστε εμείς.
Συντάχθηκε από στελέχη του «ΛΑΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών