Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 09, 2010

Ο σοσιαλισμός είναι πραγματικότητα

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. Ο πατέρας θα ένιωθε περήφανος για τον γιο που επιτέλους τα κατάφερε. Ο σοσιαλισμός στην πράξη πλέον στην Ελλάδα καθώς όλοι μπορούν να ελπίζουν στην ισότητα προς τα κάτω που προσφέρει απλόχερα η κυβέρνηση του Γιωργάκη με τα 740 ευρώ μισθό.


Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΑΥΤΗ είναι πολύ χειρότερη ακόμη και από το αποτέλεσμα της....
«μυστικής» διαπραγμάτευσης του προέδρου της ΓΣΕΕ με τους εργοδότες που αφορούσε σε μείωση κατά 12% των μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Ακόμη και το μνημόνιο δεν αναφέρει πουθενά για μείωση μισθών τέτοιας τάξεως εκεί που σημειώνονται τα περί των επιχειρησιακών και λοιπών συμβάσεων. Αλλος ένας ρούμπος της κυβέρνησης που θα αποδώσει εξαιρετικά εύπεπτους καρπούς… Με πολύ απλά λόγια, θα δώσει τη χαριστική βολή στην ήδη ξεχαρβαλωμένη αγορά.


ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 740 ΕΥΡΩ, που θα αποτελέσουν φυσικά τον απόλυτο σύμμαχο της απόλυτης ύφεσης, θα οδηγήσουν όλο τον κόσμο να κλειστεί στο καβούκι του. Οι μικροεπιχειρηματίες βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς το μέλλον διαγράφεται, το λιγότερο, τραγικό. Σώνει και καλά η κυβέρνηση διά των μαθητευομένων μάγων που διαθέτει πάει να αποδείξει ότι έχει δίκιο ο νομπελίστας οικονομολόγος Ρουμπινί με τις μαύρες προβλέψεις του.


Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΥΤΟΣ, τον οποίο χθες συνάντησε ο πρωθυπουργός στο Μαξίμου, είχε πει ότι η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει, ότι θα πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη και να επανέλθει στη δραχμή… Καταπληκτικά πράγματα που οδηγούν σε πλήρη απογοήτευση σε όλους τους τομείς. Ολες οι έρευνες δείχνουν ότι κάθε μέρα που περνάει πετυχαίνουμε και νέο ρεκόρ στους δείκτες απαισιοδοξίας...
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών