Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 30, 2010

Απάντηση Φαήλου στα ΝΕΑ

Απάντηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο άρθρο με τίτλο “Ντιντήδες και νταήδες στη Ν.Δ.” στα σημερινά ΝΕΑ: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4610987


Αθήνα, 30η Δεκεμβρίου 2010
Αγαπητέ κ. Νασόπουλε,
Διάβασα το σημερινό άρθρο σας στις σελ. 16 και 17 των «ΝΕΩΝ» όπου αναφέρεστε και στο πρόσωπο μου. Κάνετε δε και διάφορες ερμηνείες οι οποίες είναι εσφαλμένες αλλά αυτό είναι ανθρώπινο κι ανάλογο με τις πηγές πληροφόρησης σας.
Θα σταθώ όμως μόνο σε λίγα σημεία. Τα ίδια πράγματα τα γράφω στο Antinews εδώ και πάνω από 1 χρόνο. Γράφω για την σχολή της αληθινής πολιτικής των ιδεών και της δράσης και την σχολή της παραπολιτικής, για πολιτικές συμπεριφορές, όχι για πρόσωπα. Αυτό αφορά όλο το πολιτικό φάσμα και διαχρονικά την πολιτική ζωή.
Ερμηνεύετε δε αυθαίρετα το...
τελευταίο μου άρθρο ως επίθεση στον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο.
Ο Πάνος είναι φίλος και συναγωνιστής μου εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια. Δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάγεται στις προδιαγραφές των ανεπάγγελτων της παραπολιτικής, που περιέγραψα, διότι υπήρξε επιτυχημένος δημοσιογράφος πρώτης γραμμής για χρόνια κι επίσης μαχιμότατος κι εξίσου επιτυχημένος Δικηγόρος. Οι θέσεις μας σχεδόν ταυτίζονται. Με τον ίδιο, όπως π.χ. και με τον κ. Αρβανιτόπουλο, και τον κ. Λυκουρέντζο, που τους αναφέρετε, έχουμε άριστη σχέση, όλοι τους άνθρωποι με κοινωνική, επιστημονική και πολιτική καταξίωση και καμμία «σύγκρουση» δεν υφίσταται.
Εάν κάποιοι οραματίζονται «συγκρούσεις», «ρεύματα» και προσωπικές ατζέντες, ματαιοπονούν. Η ατζέντα είναι μία κι απέξω γράφει μόνο Αντώνης Σαμαράς και Νέας Δημοκρατία.
Εάν στρέψετε το βλέμμα σας στην ηγετική ομάδα της Κυβέρνησης του Μνημονίου θα βρείτε αρκετούς της σχολής που περιγράφω, αυτής της παραπολιτικής, που φτιάχνουν προφίλ στις παρακάμαρες και με διαρροές, που πουλάνε συσκευασία χωρίς περιεχόμενο, βερμπαλισμό χωρίς ουσία, και κατά βάθος αντί για «σοσιαλισμό» σκέτη κοινωνική βαρβαρότητα.
Παρακαλώ να δημοσιεύσετε την επιστολή μου για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία για εσάς και την οικογένεια.
Με τιμή
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
(ΣΣ, η φωτογραφία είναι απο τα ΝΕΑ)
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών