Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 13, 2010

Πολιτικές απάτες

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ μνήμης για τη θητεία «της κυβέρνησης του μνημονίου και των ψεμάτων», όταν επιτέλους για πρώτη φορά πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Ενα χρόνο τώρα, είναι δεκάδες τα παραδείγματα, όπου άλλα είπαν, άλλα τελικώς έγιναν κι αλλιώς τα παρουσίασαν. Στον Ελεύθερο Τύπο δεν ξέρουμε πλέον πότε μπορούμε να βασισθούμε σε κάτι που ακούσαμε από τα στόματά τους και πότε όχι.


ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ να....
δίνουν δημοσίως υποσχέσεις οι οποίες εν συνεχεία αναιρούνται. Εν προκειμένω το θέμα μας είναι η πρώτη κατοικία. Είχαν διατυμπανίσει ότι θα εξαιρεθεί το πόθεν έσχες και ότι θα απλοποιηθεί ο τρόπος αγοράς. Ομως ούτε κι εκεί κράτησαν το λόγο τους. Η προπαγάνδα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ δεν έχει όρια. Για όσους απέκτησαν ή πρόκειται να αποκτήσουν πρώτη κατοικία με στεγαστικό δάνειο το πόθεν έσχες ισχύει. Με άλλα λόγια για όλους. Ποιος είναι αυτός που αγοράζει σήμερα σπίτι χωρίς δάνειο; Εκτός κι αν ανήκει στους κατέχοντες ή θέλει να ξεπλύνει μαύρο χρήμα. Μόνον αυτοί δίνουν cash money…


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για «πολιτική απάτη», μία από τις πολλές που έχουν δει τα μάτια μας τον τελευταίο χρόνο. Και μελλοντικά δεν μπορεί να ξέρει κανείς πού θα καταλήξουν τα «ψέματα» που καθημερινώς μας λένε. Δεν αντιλαμβάνεται ο κ. Παπανδρέου ότι το μόνο που θα πρέπει να αλλάξει στη χώρα είναι η νοοτροπία; Μόνον αυτή η αλλαγή θα αλλάξει τα πράγματα. Και με τα μύρια ψέματα που συνεχίζουν να λένε μόνον τη σύμφωνη γνώμη του λαού δεν θα έχουν. Σύντομα θα βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς, όπως δείχνουν και οι αριθμοί, τα πράγματα οδεύουν από το κακό στο χειρότερο.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών