Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 15, 2010

Συναίνεση στην ανάπτυξη

TΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ της κυβέρνησης περί συναίνεσης στο οικονομικό της πρόγραμμα που καταστρώνει μόνη πρέπει πάραυτα να σταματήσουν. Η ελληνική κοινωνία δεν συναινεί στη δραματική αλλαγή της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων. Σήμερα δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι απεργούν για να εκδηλώσουν αυτή τη διαφωνία τους. Είναι φανερό σε όλους ότι η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου οδηγεί τους πολίτες σε απόγνωση. Γι’ αυτό και ο Αντώνης Σαμαράς για μια φορά ακόμη κάλεσε τον πρωθυπουργό να συναινέσει επιτέλους στην ανάπτυξη.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ζήτησε από...
τον πρωθυπουργό να αλλάξει πορεία, καθώς τίθεται θέμα εθνικής επιβίωσης. Ουδείς συμφωνεί με τις αποφάσεις που ήδη έχει λάβει η κυβέρνηση. Κι έχει το θράσος να ζητάει από την κοινωνία να συμφωνήσει στον εργασιακό μεσαίωνα που οραματίζεται... Σωστά ειπώθηκε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι αν σήμερα ήταν κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία θα είχε καεί η Αθήνα.


ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ θα το αναλάβουν και πάλι οι συνήθεις ύποπτοι, οι νομοταγείς, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Το μόνο θετικό είναι η συμφωνία που υπήρξε για να είναι αναθεωρητική η επόμενη Βουλή ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στο Σύνταγμα. Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε ότι δεν θα πρέπει να επιτραπεί σε ιδιώτες να συμμετάσχουν στον μόνιμο ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης.


ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ κάτω από το βάρος των περιστάσεων να τεθεί και ένα ακόμη θέμα που ταλανίζει. Οι «εξωφρενικές» απόψεις του υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα, όπως τις χαρακτήρισε ο Αντώνης Σαμαράς, για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση
"E.T"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών