Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 18, 2011

Οδεύουμε προς παράκρουση

Mάλλον, εκτός των άλλων, κινδυνεύουμε και με παράκρουση… Στην κυβέρνηση άλλα λέει ο μεν, άλλα ο δε και από χθες βάλθηκαν να μας αποτρελάνουν. Ολοι μαζί ψαχνόμαστε για να διαπιστώσουμε αν τελικά πράγματι διαθέτουμε το πλέον καλλιεργημένο, μορφωμένο και φυσικά παρεξηγημένο δυναμικό στο Ελληνικό Δημόσιο. Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε τα λόγια του πρωθυπουργού χθες: «Γνωρίζω καλά τον....
τεράστιο πλούτο γνώσεων χιλιάδων στελεχών μας στο Δημόσιο». Κατά τον Γιώργο Παπανδρέου ο δημόσιος υπάλληλος όχι μόνον διαθέτει γνώσεις αλλά είναι το κλειδί της αλλαγής της νοοτροπίας. Ακριβώς τα αντίθετα από τα περί «κοπριτών» του κ. Πάγκαλου με άλλα λόγια. Πλήρες άδειασμα και πλήρης σύγχυση.
Αναμενόμενο πάντως το άδειασμα αν κι ετεροχρονισμένο, αφού πρώτα μελετήθηκαν στοιχεία μετρήσεων για να δοθεί η πρέπουσα απάντηση. Διότι στο Ελληνικό Δημόσιο φυσικά υπάρχει δεξαμενή ψήφων. Γι’ αυτό και χθες ο πρωθυπουργός θυμήθηκε μόνον και ειδικά αυτούς. Αποφάσισε δηλαδή να αδειάσει τον αντιπρόεδρό του, σε ένα μόνο από το ζητήματα που έθεσε τις προάλλες. Αυτό των δημοσίων υπαλλήλων. Διότι κατά τα άλλα η απάντηση του πρωθυπουργού ήταν θολή, καθώς άφησε χωρίς σχολιασμό τις δύο άλλες επίμαχες φράσεις του Θ. Πάγκαλου. Η μία αφορούσε το περίφημο ότι «οι διεφθαρμένοι πολίτες είναι αυτοί που διαφθείρουν τους πολιτικούς» και το έτερον «τα περί ζώων» φοιτητών, εργαζομένων στην εφημερίδα μας και αναγνωστών μας. Ομως γιατί να υπάρξει διορθωτική δήλωση όταν είναι απολύτως βέβαιο ότι ούτε ψήφο πρόκειται να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ από τη συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων; Αλλωστε όλοι έχουν αντιληφθεί με ποια κυβέρνηση έχουν να κάνουν.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών