Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 18, 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ Ο "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΣΤΟ,ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,NEWSBOMB!

Ο συναγωνιστής από το Hellas- Orthodoxy προχωρά ένα βήμα ακόμα την αποκάλυψή μας για τον πατριδοκάπηλο Χαρδαβέλλα και αποδεικνύει ότι....
Ο ΜΕΓΑΣ...ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ-ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ-ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ,ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ!

Κι όχι μόνο αυτό,αλλά μας προτρέπει,όπως αποκάλυψε πρώτο το Paspartou,να κλικάρουμε στο "ALBANEWS.GR"!!!

Δηλαδή,ο...ενημερωτής της κοινής γνώμης για Εθνικά Θέματα κλπ,κάνει μπίζνες και με αλβανο-σάιτ,γνωρίζοντας πως θα έχει μεγάλη επισκεψιμότητα από τους συγκεκριμένους "μετανάστες"!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΑ emails ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ:
ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ:ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ,ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ,ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΣΟ...ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ!
 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/01/newsbomb.html

1 σχόλιο:

  1. Επειδή μάλλον είτε είσαστε άσχετοι με την τεχνολογία του διαδικτύου, είτε γράφετε σκόπιμα ψέμματα, καλύτερα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα!

    Η σελίδα newsbomb.gr σε κάποιο της σημείο έχει ένα χώρο στον οποίο εμφανίζονται κάποιες διαφημίσεις σε κάποια άλλα sites. Τα links για τα sites αυτά δε μπορούν πάντα να ελεγχθούν από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, εφόσον φορτώνονται "δυναμικά" (δηλαδή με κάποιον τυχαίο τρόπο, πιθανόν, από κάποια βάση δεδομένων). Αυτό θα το παρατηρήσει κάποιος όταν κάνει refresh (ανανέωση) της σελίδας, και δεί ότι η διαφήμιση αλλάζει κάθε φορά!
    Βέβαια, πράγματι, στην κάτω μεριά υπάρχει σταθερό link για τη σελίδα με τα νέα στα Αλβανικά, όμως και αυτό δε σημαίνει ότι η σελίδα αυτή ανήκει στον Χαρδαβέλλα, όμως αν ανήκει, καλύτερο θα είναι να παρακολουθήσει κανείς τα νέα που γράφονται εκεί, αν είναι συμφέροντα για την Ελλάδα και τους Έλληνες, ή πρόκειται για προπαγάνδα υπέρ των Αλβανών!
    Προσωπικά, θα προτιμούσα οι Αλβανοί να ενημερώνονται για τα θέματα της Ελλάδας με αντικειμενικό τρόπο από κάποιον Έλληνα δημοσιογράφο, απ'ότι από κάποιον άθλιο δικό τους, και απ'όσο έχω δεί, ο κ. Χαρδαβέλλας, μονάχα την Ελλάδα και τα συμφέροντά της έχει προβάλλει μέχρι τώρα!

    Επίσης, απ'ότι βλέπω, η εταιρεία που έφτιαξε τη σελίδα του κ. Χαρδαβέλλα, ονμάζεται DPG, δε γνωρίζω αν αυτή η εταιρεία ανήκει στον ίδιο, αλλά αμιβάλλω (κι εσείς αν δεν το γνωρίζετε, καλό θα είναι να μην καταλήγετε σε ψευδή συμπεράσματα). Προφανώς, η ίδια εταιρεία έχει φτιάξει και τη σελίδα με τα νέα στα Αλβανικά, και προφανώς, μέσα από την κάθε σελίδα που έχουν φτιάξει, διαφημίζουν και τις υπόλοιπες δικής τους κατασκευής!

    Όλα αυτά δε βλέπω πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον του κ. Χαρδαβέλλα, και το να κατηγορείτε έτσι χωρίς σοβαρό λόγο και χωρίς κανένα κόπο να το ψάξετε λίγο παραπάνω, τον μοναδικό δημοσιογράφο που έβγαλε Εθνικά θέματα στη δημοσιότητα, όπως Ίμια, Ελληνικά πετρέλαια και φυσικό αέριο και άλλα, μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει στη χώρα μας!!!

    Θέλω να συμπληρώσω ότι δε γνωρίζω προσωπικά, ούτε έχω κάποιου είδους σχέση με τον κ. Χαρδαβέλλα, κι έτσι δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος στο να τον υπερασπιστώ. Αντιθέτως, είμαι ενάντια σε κάθε είδους παραπληροφόρηση, γιατί είναι επικίνδυνη και μόνο κακό μπορεί να κάνει στην Ελλάδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών