Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 15, 2011

ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ-ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ,ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ!

Με αφορμή την "αντιρατσιστική" συναυλία και τις προβοκάτσιες ΜΚΟ,αναρχικών κλπ,βρήκαν ευκαιρία τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του Λαος να κατέβουν στην πολύπαθη Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα,θέλοντας να πουλήσουν πατριωτιλίκι στους κατοίκους,με τη συνοδεία μπράβων και κομματόσκυλων!

Αυτή τη φορά όμως,δεν πήγαν νύχτα όπως λίγους μήνες πριν και ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕ από τον αγανακτισμένο κόσμο,που... απόλυτα δικαιολογημένα τους έβριζε και αναρωτιόταν "τώρα μας θυμηθήκατε";

Σημειωτέον ότι στην εκδήλωση των Ελλήνων κυριαρχούσαν και συνθήματα κατά του ΔΝΤ,δηλαδή εκείνου που όχι μόνο ψήφισαν οι δύο πάμπλουτοι Βουλευτές,αλλά προπαγανδίζουν συνεχώς υπέρ του,καθυβρίζοντας ελεεινά όσους πολίτες τους ελέγχουν για την προδοσία τους!

Ας το καταλάβουν επιτέλους,πως οι εποχές που ο κόσμος περικύκλωνε τους πολιτικούς με το που τους έβλεπε για να τους σφίξει το χέρι και να ζητήσει...εξυπηρέτηση,έχουν περάσει ανεπιστρεπτί:ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ,ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ!

Υ.Γ.Χθες στο Έξτρα βγήκε με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο Θανούλης ο Πλεύρης να μας πει πως "κυκλοφορεί άνετα οπουδήποτε χωρίς να φοβάται":ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΣΗΜΕΡΑ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών