Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 24, 2011

Οι νεοφασίστες της Γερμανίας και οι ντόπιο εθνοπροδότες, μας κατάντησαν «Φιλιππίνες»!

Ο σύγχρονος  «δεσμώτης» Οδυσσέας και η πραγματική «Ιθάκη»!!
Οδυσσέα, πρόσεχε:  Πηγαίνεις  για «Φιλιππίνες» και όχι για «Ιθάκη»!
Οι νεοφασίστες της Γερμανίας και οι ντόπιο εθνοπροδότες, μας κατάντησαν «Φιλιππίνες»!
Υπάρχει λύση: Να κόψει Ευρώ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και να δανείσει απευθείας τα Ευρωπαϊκά Κράτη με 1% επιτόκιο, όπως δανείζει τις Τράπεζες!
Παράδοξο: Ενώ οι ιδιωτικές Τράπεζες κτήμα των νέο-φεουδαρχών δανείζονται με 1% στη συνέχεια μεταδανείζουν τα Κράτη με 6%, κερδίζοντας «αέρα» 5%!!
Εμπρός για νέο 1821, Εμπρός για...
νέα Εθνική Αντίσταση! Όλοι Ενωμένοι! Κάτω οι Εθνοπροδότες!
 « ἰσότης φιλότητα ἀπεργάζεται» Η ισότητα δημιουργεί Αγάπη.
 Πλάτων, 427-347 π.Χ.
Καλούμε τους δεξιόστροφους εθνοπροδότες,  Γιώργο Παπακωσταντίονου,  Γιάννη Ραγκούση, Παύλο Γερουλάνο,  Αννα Νταλάρα, Μάγια Τσόκλη,  να παραιτηθούν σήμερα με το «καλό»! Η λαϊκή οργή που έρχεται καλό είναι να μη  τους συναντήσει στο διάβα τους. Η περίπτωση κ. Χαντζηδάκη θα μοιάζει παιδικό ατύχημα!
Καλούμε τους Έλληνες Δημοκράτες απανταχού της γης να αντιδράσουν! Ας μπουν μπροστά οι αποφασισμένοι. Ισχυρό δημοκρατικό λαϊκό μέτωπο για την ανατροπή της εθνικής προδοσίας και των ανίκανων δεξιόστροφων, που λυμαίνονται σήμερα το ιστορικό χώρο της κεντρο-αριστεράς!
Αν ο. κ. Γ. Παπανδρέου δεν μπορεί να αποχωριστεί την δεξιά «κάστα», που τον οδηγεί στον γκρεμό, ας πέσει μόνος του και όχι με όλη την χώρα!
Το νέο δόγμα: «η Ενωμένη Ευρώπη και το Ευρώ υπάρχει, όταν και όπου μας συμφέρει».
Τύπου «Φιλιππίνων» το «νέο Γερμανικό σχέδιο σωτηρίας» της Ελλάδας!: Επαναγορά ελληνικών οµολόγων και χρόνια σκληρή «δημοσιονομική πειθαρχία» και χρόνια «υποταγή»,  ή με άλλα λόγια,  ήρθαμε για να μείνουμε και όχι να σας σώσουμε!
Ωδή στην εθνοπροδοτική ακυβερνησία της δεξιόστροφης ανίκανης «κάστας» γύρω από τον «δεσμώτη» Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου.
Οι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ λειτουργούν,  ως υφυπουργοί του κ. Καραμανλή!
Όχι στις πρόωρες εκλογές! Η νέα παγίδα που έφτιαξε η δεξιόστροφη «κάστα» γύρω από τον Γ. Παπανδρέου είναι έτοιμη και λέγεται: πρόωρες εκλογές!
Η Ελλάδα δεν είναι Τυνησία, όπου ο «Πρόεδρος» διαφεύγει με τόνους κλεμμένου χρυσού σε μια χώρα που στενάζει από την πείνα!
Αν ο κ. Γ. Παπανδρέου εξαπατά τα δυναμικά στελέχη και τους πολίτες που τον ψηφίζουν και τον στηρίζουν, κατ’ αναλογίαν οι μεγάλες δυνάμεις εξαπατούν τον Γ. Παπανδρέου,  ότι θα το κάνουν Γενικό Γραμματέα ΟΗΕ. Ό,τι κάνεις λαμβάνεις!
Ο «εξαπατημένος και ο ενδιαφερόμενος» το αντιλαμβάνονται τελευταίοι!
Λαϊκή ρήση.
Δημόσια έκκληση: Σύντροφοι Δημοκράτες, Σώστε τον γιό του Ανδρέα Παπανδρέου και την Ελλάδα, από την ιδιότυπη «φυλακή» που τον έχει η δεξιόστροφη εθνοπροδοτική ανίκανη «κάστα» που έχει κολλήσει δίπλα του! Βέβαια υπάρχει μια μερίδα εντίμων Δημοκρατών που ακόμα τον στηρίζει και αναμένεται να κινηθεί για να τον απελευθερώσει! Αντισταθείτε!
Ἄγει δὲ πρὸς φῶς τὴν ἀλήθειαν χρόνος. (Ο Χρόνος φανερώνει την αλήθεια).
Μένανδρος,4ος αιων π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής
Το «νέο  σχέδιο σωτηρίας» της Ελλάδας.
Το  Γερμανικής νεοφασιστικής  έμπνευσης σχέδιο προβλέπει επαναγορά ελληνικών οµολόγων που έχουν σήµερα στα χέρια τους τράπεζες και επενδυτές από το ελληνικό Δηµόσιο µε χαµηλότοκο δάνειο από το Ευρωπαϊκό Ταµείο Διάσωσης.  Το σχέδιο επεξεργάζονται Βρυξέλλες, Βερολίνο, Αθήνα και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, µε στόχο να µειωθεί το ύψος του δηµόσιου χρέους και να γίνει αυτό που λένε «διαχειρίσιµο». Στην προκειµένη περίπτωση, αν το σενάριο ισχύσει, τα σπασμένα θα πληρώσει σε πρώτη φάση η Γερµανία, ενισχύοντας τους πόρους του
 Ταµείου (EFSF),και σε δεύτερη η Ελλάδα, εφαρµόζοντας σε µόνιµη βάση ένα καθεστώς αυστηρής δηµοσιονοµικής πειθαρχίας, γερµανικής εµπνεύσεως, που θα της ζητηθεί σε αντάλλαγµα και ίσως άλλα ανταλλάγματα!. Σύμφωνα με το γερμανικό νέο-φασιστικό περιοδικό Spiegel, ο επικεφαλής του μηχανισμού βοήθειας της Ε.Ε. (EFSF), Κλάους Ρέγκλινγκ, έχει ήδη υποβάλει σχετική εισήγηση η οποία κερδίζει υποστηρικτές στο Βερολίνο και τις υπόλοιπες κυβερνήσεις της ευρωζώνης, που προβλέπει ότι η Ελλάδα θα βοηθηθεί να επαναγοράσει μέρος του χρέους της,
 προκειμένου να μειωθεί το δυσβάσταχτο βάρος εξυπηρέτησης του τα επόμενα χρόνια. Η φόρμουλα αυτή, όπως σημειώνει το Spiegel, αξιολογείται πολύ θετικά και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να υιοθετηθεί, καθώς εκτός του ότι αποτρέπει τον κίνδυνο χρεοκοπίας της Ελλάδας, δεν έχει κόστος για τους επενδυτές (και κυρίως τις ευρωπαϊκές τράπεζες που έχουν στην κατοχή τους ελληνικά ομόλογα). Τη δεκαετία του ’90 ο Κλάους Ρέγκλινγκ είχε εφαρμόσει με επιτυχία όμοιο πρόγραμμα κατ’ εντολήν του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για τη διάσωση
 των υπερχρεωμένων Φιλιππίνων. Έλεος!

Οι εκλογές θα επιδεινώσουν την πορεία της Ελλάδας, του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου!
Ακόμα και να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές, η ανοχή των πολιτών από την επόμενη μέρα θα είναι μηδενική με πλήρη κατάρρευση του πολιτικού συστήματος!
Ανασχηματισμός, εσωτερική κάθαρση, νέα Σεισάχθεια και Ανάπτυξη! Ο Δημόσιος τομέας μπορεί να προσφέρει περισσότερο από τον ιδιωτικό, αρκεί να μην συκοφαντείται και διαλύεται από τα «τρωκτικά».
Σοκ και Δέος στο Πασοκ και στην Δημοκρατική παράταξη, που καταλήφθηκε από τους δεξιούς, βασιλικούς, χουντικούς, «εκ των έσω»! Ήδη τον γύρω του διαδικτύου κάνουν «πληροφορίες και νύξεις» για υψηλά ιστάμενους Υπουργούς γόνους χουντικών, δεξιών και βασιλικών οικογενειών (αμετανόητων). Ακόμα και σήμερα, το κράτος είναι σκοπίμως στα χέρια δεξιών προσώπων, υπό τις ευλογίες του δεξιόστροφου κ. Ραγκούση Γιάννη, που τον καλούμε να «φύγει τώρα με την παρέα του με το καλό»!
Το πολιτικό σύστημα σήμερα: Από την αποδόμηση στην αυτο-απορρύθμιση!
Η συντριβή της Αστικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας… και η παλινόρθωση της Νεο-Φεουδαρχίας με την περίεργη βοήθεια των λεγομένων «σοσιαλιστικών κομμάτων» είναι γεγονός! Να σταματήσει η κατασυκοφάντηση του δημόσιου τομέα.
Μπορούμε να βγούμε από την κρίση, δήλωσε ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου!
Ναι μπορούμε να βγούμε από την «δήθεν κρίση», όταν ο ίδιος ο κ. Γ. Παπανδρέου συνειδητοποιήσει ότι είναι «δέσμιος» της δεξιάς «κάστας» που τον εκμεταλλεύεται και τον εξευτελίζει!
Το μοιραίο λάθος του κ. Γ. Παπανδρέου ήταν ότι όταν ανέβηκε στην εξουσία, δεν στηρίχτηκε σε νέα πρόσωπα και δομές που τον στήριξαν στις «δύσκολες στιγμές», αλλά παρασυρμένος από την «ανίκανη – εθνοπροδοτική δεξιόστροφη κάστα» που έχει δίπλα του, μοίρασε αφειδώς θέσεις σε όσους ανίκανους του «έσκαβαν και του σκάβουν τον λάκκο» και στους δεξιούς, ενώ φάνηκε «παντελώς αχάριστος» στους «υποστηριχτές - ευεργέτες του».! Θα τους αφήναμε, ίσως, αλλά καταστρέφουν και τη χώρα και πρέπει να αντιδράσουμε!
Τα μεγαλύτερα «δεσμά» του κ. Γ. Παπανδρέου είναι πρώτα ψυχολογικά, γιατί οι ανίκανοι αυτοί δεξιοί τύποι, τον έχουν «διαβάσει ψυχολογικά, νοητικά, συναισθηματικά, γνωρίζουν τις ικανότητες και αντιδράσεις του και του έχουν γίνει «απαραίτητοι», όπως ο «κόλακας στον αφέντη» ή ο «γυρολόγος στην γεροντοκόρη», γιατί γνωρίζουν πώς να τον «χειριστούν»! Του λένε σκοπίμως αυτό που θέλει να ακούσει, αλλά του κρύβουν όλοι με προ-συνεννόηση την αλήθεια. Αν κάποιος παρείσακτος «μιλήσει» θα εκπαραθυρωθεί. Έτσι τον εκμεταλλεύονται
 ποικιλοτρόπως και τον οδηγούν να απαρνηθεί ακόμα και το κόμμα του πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου και τον οδηγούν σε δεξιές πολιτικές λύσεις.
Η τακτική αυτή του Γ. Παπανδρέου, που δεν ήταν δική του, εξέπληξε τους πάντες και ερμηνεύεται ως πράξη της δεξιόστροφης «κάστας» και ως εκδίκηση κατά των δημοκρατών, γιατί ο κ. Παπανδρέου ανέβηκε στην εξουσία, ενώ η «κάστα τον ήθελε ως «Γιωργάκη με το ποδήλατο» και ισόβια «δεύτερο», γιατί η «κάστα» τα «είχε βρει με την «παραδοσιακή δεξιά», αφού οι οικογένειές τους είναι βασιλικές, χουντικές και δεξιές. Έτσι η δεξιόστροφη «κάστα» και με την μέθοδο των βιογραφικών, σπιλώσεων, διαρροών, αλλά και των «εκκαθαρίσεων αγωνιστών από
 τις λίστες», φρόντισε να μην μπουν στον κρατικό μηχανισμό νέοι, δημοκράτες, έντιμοι και ικανοί, ώστε η «κάστα», όντας η ίδια ανίκανη, για να έχει υπό πολιτική ομηρεία τον κ. Γ. Παπανδρέου, να τον καταστρέψει πολιτικά και όταν έρθει η στιγμή να ξαναδώσει την εξουσία στην παραδοσιακή δεξιά (ακόπου προέρχεται αυτή η «κάστα»). Ακόμα και σήμερα το κράτος είναι στα χέρια δεξιών προσώπων, υπό τις ευλογίες του δεξιόστροφου κ. Ραγκούση Γιάννη, που τον καλούμε να «φύγει τώρα με το καλό»!
Η δεξιόστροφη ανίκανη «κάστα» εκμεταλλεύτηκε και εκμεταλλεύεται αγωνιστές, μαχητές, χρήματα και νέες ιδέες από παλιά και νέα στελέχη του κινήματος, αλλά αφού τα οικειοποιηθεί η ίδια, τα προβάλει ως δικά της κτήματα και όχι ως κτήμα των νέων στελεχών. Το ίδιο έγινε και στις εκλογές του 2009. Η ανίκανη δεξιόστροφη «κάστα», που είχε απομονώσει τον Γ. Παπανδρέου, όταν είδε ότι τα δυναμικά στελέχη φέρνανε την νίκη, τότε δώσανε το σύνθημα και μπήκαν στα ψηφοδέλτια οι πολιτικοί του παρελθόντος, που ήταν καταδικασμένοι στην συνείδηση
 των πολιτών, οι ανίκανοι, οι κυρίες της «αυλής» και οι «κοπελίτσες», οι «ξαδέρφες δεξιές» και κάτι «αγοράκια»! Η ίδια αυτή δεξιόστροφη ανίκανη «κάστα» οδήγησε σκόπιμα για να τον εξευτελίσει τον Γ. Παπανδρέου στον δρόμο του Μνημονίου και της «Τρόικας», ενώ υπήρχαν πολλές άλλες λύσεις και του δανεισμού με 1% και του εσωτερικού δανεισμού κλπ....
Το πρόβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Ευρώ
Το Μνημόνιο και το ΔΝΤ, ήρθαν ως επακόλουθο της μη αντίδρασης των σοσιαλιστικών και αριστερών κομμάτων και της κλεψιάς του δημοσίου από τις δεξιές Κυβερνήσεις και την «κάλυψη» που παρείχαν οι δήθεν ελεγκτικές υπηρεσίες και μέρος επιόρκων λειτουργών της Δικαιοσύνης! Σχεδόν όλα τα σκάνδαλα μπήκαν σε κάποιο «αρχείο». Καλούμε τον Υπουργό Δικαιοσύνης να περάσει Νόμο να έρθουν όλα τα αρχειοθετημένα σκάνδαλα στο ακροατήριο σε μεικτά ορκωτά δικαστήρια. Η χώρα σύρεται σε δήθεν πτώχευση, αφού σκοπίμως δεν υπάρχει σχέδιο ανάπτυξης
Είναι πλέον εμφανές, ότι οι αρχιτέκτονες του ευρώ γνώριζαν ότι το νέο νόμισμα είναι ημιτελές, όταν το σχεδίασαν. Το νόμισμα είχε μια κοινή κεντρική τράπεζα, αλλά όχι κοινό υπουργείο και κοινό ταμείο. Η συνθήκη του Μάαστριχτ σχεδιάστηκε να φέρει την νομισματική ένωση χωρίς πολιτική ένωση. Άλλα μειονεκτήματα στο ευρώ, τα οποία δεν γνώριζαν οι αρχιτέκτονές του είναι ότι ένα νόμισμα που θα έπρεπε να φέρει σύγκλιση, ενώ έφερε αντιθέτως αποκλίσεις. Οι ιδρυτές δεν συνειδητοποιούσαν ότι ανισορροπίες θα μπορούσαν να εκδηλωθούν όχι
 μόνο στο δημόσιο, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα. Οι εμπορικές τράπεζες μπορούσαν να επαναχρηματοδοτήσουν τις τοποθετήσεις τους σε κρατικά ομόλογα, όταν μπήκαν στην ζώνη ευρώ, με το προνομιακό επιτόκιο της ΕΚΤ και αυτά τα ομόλογα θεωρούνταν απαλλαγμένα κινδύνων. Αυτό προκάλεσε συρρίκνωση στο χάσμα ανάμεσα στα ποικίλα επιτόκια. Στη συνέχεια, αυτό προκάλεσε εκτινάξεις στα ακίνητα των πιο αδύναμων οικονομιών, μειώνοντας την ανταγωνιστικότητά τους. Τότε η Γερμανία, υποφέροντας από τις ανακατατάξεις της ενοποίησης έκανε
 περικοπή μισθών. Οι τράπεζες συνέχισαν να αγοράζουν κρατικά ομόλογα αδύναμων οικονομιών, για να ευνοηθούν από τις ελάχιστες επιτοκιακές διαφορές, που εξακολουθούσαν να υπάρχουν.
Το νέο δόγμα «η Ενωμένη Ευρώπη και το Ευρώ υπάρχει, όταν και όπου μας συμφέρει».
Στις 15 Οκτωβρίου 2008, μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers, η απειλή κατάρρευσης του συστήματος, υποχρέωσε τις κυβερνήσεις να εγγυηθούν ότι δεν θα αφεθεί να καταρρεύσει κανένας άλλος χρηματοπιστωτικός οίκος με βαρύτητα για το σύστημα. Τότε έγινε η απόκλιση της ΕΕ. Η Γερμανίδα νέο-φασίστρια καγκελάριος Angela Merkel, επέμεινε ότι κάθε χώρα θα πρέπει να εγγυηθεί για τους δικούς της οίκους, απορρίπτοντας την ιδέα πανευρωπαϊκής προσέγγισης, πιστή στο δόγμα «η Ευρώπη υπάρχει όταν και όπου μας συμφέρει».
Το 2009, όταν η νεοεκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας ανακοίνωσε ότι η προκάτοχός της είχε εξαπατήσει και το έλλειμμα ήταν πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο δηλωνόταν, οι επιτοκιακές αποκλίσεις διευρύνθηκαν. Τότε, ήρθε η αρχή της κρίσης του ευρώ. Πλέον για την Ευρώπη Η απουσία ενός κοινού «υπουργείου» και «κοινού ταμείου» είναι πλέον ορατή. Στην αρχή έγινε η «διάσωση» της Ελλάδας, στη συνέχεια ένας «πρόσκαιρος έκτακτος μηχανισμός» και τέλος κάποιος «μόνιμος θεσμός» θα συσταθεί. Έτσι φτάσαμε στην άποψη ότι η πανευρωπαϊκή ρύθμιση των
 τραπεζών παρεμβαίνει λιγότερο στην εθνική ανεξαρτησία, από τον ευρωπαϊκό έλεγχο της δημοσιονομικής πολιτικής. Και ο ευρωπαϊκός έλεγχος των τραπεζών είναι λιγότερο ευπαθής σε πολιτική κατάχρηση, από τον εθνικό έλεγχο. Επίσης, τα υψηλά επιτόκια που χρεώνουν «τα πακέτα διάσωσης», καθιστούν αδύνατο για τις πιο αδύναμες χώρες να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους έναντι των ισχυρότερων. Έτσι φτάσαμε στην άποψη ότι το επιτόκιο των «πακέτων διάσωσης», θα πρέπει να μειωθεί στο επίπεδο στο οποίο μπορεί να δανειστεί και η ίδια
 η Ε.Ε.
Προτάσεις εξόδου από την «δήθεν κρίση»..
Η λύση στην δήθεν «πτώχευση». Μία από αυτές τις λύσεις, λένε οι αναλυτές, ήταν να δημιουργηθεί μια «ισχυρή Κρατική Ελληνική Τράπεζα», κατά τα πρότυπα της Γερμανικής Τράπεζας και να πάει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με εγγύηση τα Ελληνικά Ομόλογα που δέχεται η Ε.Κ.Τ και να δανειστεί με ένα τοις εκατό (1%) μόνο! Αντί αυτού πλέον, ιδιωτικές τράπεζες δανείζονται με 1% από την ΕΚΤ και μας μετα-δανείζουν με 6% βγάζοντας «αέρα» 5% κέρδος! Ακόμα και τώρα μπορεί να δημιουργηθεί η μια «ισχυρή Κρατική Ελληνική Τράπεζα», αντιγράφοντας το
 καταστατικό της Γερμανικής Αναπτυξιακής Κρατικής Τράπεζας KfW. Η Γερμανική Τράπεζα η ίδια δανείζεται από την ΕΚΤ με 1% και μας δανείζει με 6% και βάζει και «όρους» και υπογράφουμε Μνημόνια! Αυτά ακόμα, δεν είναι σε γνώση των πολιτών, που όταν τα μάθουν θα εξεγερθούν!.
Επείγει εδώ και τώρα, να γίνει πράξη η Νέα σεισάχθεια! Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων του πολίτη σε ένα δάνεια (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. επιμήκυνση των δανείων δεν θα πρέπει να ξεπερνά στο σύνολο το διπλάσιο του αρχικού δανείου. Άμεσα πραγματοποιήσιμο είναι η κάθε τράπεζα να μειώσει μόνη της τη δόση του κάθε πολίτη στο 1/3. Ο νόμος της κ. Κατσέλη είναι καλός, αλλά είναι εκατομμύρια οι δανειολήπτες που
 έχουν πρόβλημα, αλλά δεν μπορούν να εισαχθούν σε αυτόν.
Επομένως πρέπει να εισαχθεί νέος νόμος για τους πολίτες δανειολήπτες που δεν περιλαμβάνονται στον νόμο της κ. Κατσέλη. Οι τράπεζες κάνουν «ρυθμίσεις δανείων εξωδικαστικού συμβιβασμού» με ληστρικά επιτόκια 13%! Ευκολίες αποπληρωμής κάθε είδους δανείων. Καμία κατάσχεση, καμία νέα προσημείωση, κανένας πλειστηριασμός.. Δεν μπορεί να μειώνονται οι μισθοί, αλλά οι δόσεις στα δάνεια να είναι ίδιες!
Να εισαχθεί ο «κοινωνικός μισθός» , ως αντίβαρο της απώλειας εσόδων! Πραγματική δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία, κοινωνικές υπηρεσίες. Να μειωθούν στο ήμισυ τα διάφορα είδη προστίμων, να επιτρέπετε η ελεύθερη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των εργαζομένων τις πρωινές ώρες, να υπάρξει «κάρτα Μετρό εργάτη-υπάλληλου με μειωμένο εισιτήριο κλπ… Οι περικοπές να αντικατασταθούν από κοινωνικές παροχές!
Να επιδείξουν οι Έλληνες πολίτες αλληλεγγύη, συντροφικότητα, πατριωτισμό, σύσφιξη οικογενειακών και φιλικών σχέσεων, προστασία των φτωχών, στήριξη ομογενών και Ελλήνων μεταναστών και των οικογενειών τους. Είναι εθνική ανάγκη. Είναι περίεργο πως πολλοί από αυτούς που αντιδρούν τώρα δεν αντιδρούσαν το ίδιο και πριν λίγους μήνες επί δεξιάς! Επίσης οι ξενόφερτες προτάσεις τύπου κ. Μπουτάρη να γίνουν πορνεία τμήματα πόλεων παραπέμπει σε μια Κούβα πριν από τον Φιντέλ Κάστρο, όπου όλο το νησί ήταν το πορνείο της Αμερικής.
Άμεσα, να εθνικοποιηθεί-κρατικοποιηθεί- παρακρατηθεί-φορολογηθεί ένα μέρος (το 30%) της αμύθητης περιουσίας των ολιγαρχικών, των φεουδαρχών, των τραπεζιτών και των μεγαλοαστών, για να σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία! Είναι εθνικός λόγος και όχι ταξικός! Να αποδοθεί η δεκάτη.
Ποιοι κερδίζουν από τα «επιτόκια δανεισμού», ακόμη δεν ερευνάται. Να ξηλωθούν όλοι οι ανίκανοι. Έλληνες Δημοκράτες ψηλά το κεφάλι. Σπάστε τους φράχτες και τα τείχη που χωρίζουν τους πολίτες! Υπάρχει ελπίδα! Αντισταθείτε!
Ναι μπορούμε να βγούμε από την «δήθεν κρίση», όταν ο ίδιος ο κ. Γ. Παπανδρέου συνειδητοποιήσει ότι είναι «δέσμιος» της δεξιάς «κάστας» που τον εκμεταλλεύεται και τον εξευτελίζει!
Καλούμε τους δημοκράτες όλων των γενεών να πιέσουν τον Γ. Παπανδρέου να βρει το «κουράγιο» να σπάσει τα «δεσμά» με την δεξιόστροφη «κάστα», που τον έχει «δέσμιο», για να σωθεί και ο ίδιος και το ΠΑΣΟΚ και η Ελλάδα!
Καλούμε τον αδελφό του κ. Νίκο Παπανδρέου και την οικογένεια Παπανδρέου να βοηθήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου να υπερνικήσει την δεξιόστροφη «κάστα», και να απελευθερωθεί πρώτα ψυχολογικά και μετά πολιτικά.
Κι όταν σου πουν να με πυροβολήσεις,  χτύπα με αλλού
μη σημαδέψεις την καρδιά μου.
Κάπου βαθιά της ζει το παιδικό σου πρόσωπο.
Δεν θα' θελα να το λαβώσεις.
Τάσος Λειβαδίτης
Υπάρχει ελπίδα Αντισταθείτε!
Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
www.koutsoukos-anastasios.gr

2 σχόλια:

  1. Ωραία τα λές βολεμένε ρίχνοντας ευθύνες στη "δεξιά κάστα".
    Δεν είσαι εκτός ευθυνών, δεν μας γελάς άλλο πιά.
    Ωραίο το κόλπο σας να φωνάζετε εσείς οι ίδιοι που τα κάνατε αυτά, αλλά σας πήραμε χαμπάρι.
    Φτάνει η κοροϊδία. Άντε παραιτήσου η ανεξαρτοποιήσου και ζήτα συγνώμη που ψήφισες το μνημόνιο και μετά μίλα.
    Πολύ μπλα μπλα για να λέμε χωρίς να λέμε.
    Αι σ@@@@ρ και συ και οι ομοίοι σου.
    Είχα πολλά ακόμα να σου γράψω αλλά αν το κάνω όπως σου πρέπει θα μου σβήσουν το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην μπερδεύεσαι...
    Δεν είναι ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Κουτσούκος αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών