Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 21, 2011

Τελικά με τι μοιάζει το σήμα της ΝΔ; Ας τους λύσουμε την απορία...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1XRUQIJOesUiXogaal_uVu9voC8yOBPbiCyjKX7OyCqIME1uzDYWfRJoMVbEqsGo-Fo5PPnfcldM6TEX1tb5E9WEGIxNDho3UXS6OWvcjbCzA4az70JquP2qC9pZGcSi0WynkXmYwXw1Z/s1600/LOGO+NDbl.jpgΈδωσαν και πήραν από χθες το μεσημέρι οι ερμηνείες σχετικά με το τι μοιάζει το σήμα της ΝΔ. Με… «μαμούνι» το παρομοίασε σήμερα το πρωί ο Γ. Παπαδάκης στην εκπομπή του, με «κουτσουλιά» (!) (ΣΣ. Καλά μακάκες υπάρχουν πάντα...) παρομοιάζουν άλλοι το αφαιρετικό σχήμα της φλόγας, ενώ ανάλογα χιουμοριστικά σχόλια με αντίστοιχες παρομοιώσεις δίνουν και παίρνουν μεταξύ των βουλευτών και στελεχών του κόμματος.

Οι περισσότεροι δεν μπορούν να κατανοήσουν ακόμη το μήνυμα της… παύλας, με «τελεία» ή χωρίς, ενώ δεν είναι λίγοι οι νοσταλγοί του πυρσού. Εάν είναι θέμα «συνήθειας» όλα αυτά και εάν θα αλλάξουν άποψη θα το δείξει ο χρόνος.
star.gr

Δεξί Εξτρέμ: Ας τους λύσουμε την απορία για την παύλα λοιπόν: Επειδή το σήμα είναι μοντέρνο και σηματοδοτεί τη μετάβαση στη νέα εποχή της τεχνολογίας, η κάτω παύλα (που δένει με το λογοπαίγνιο του Σαμαρά, "τελεία και παύλα") λέγεται underscore και συμβολίζει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ αλλά ΣΥΝΕΧΕΙΑ... προφανώς ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΧΗ... γκέκε; ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών