Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 21, 2011

Μετά μας κατηγορούν για αντι-σημιτισμό... Αποφασίστε ποιός έχει δίκιο!


Ακόμη και μέσα στο Ισραήλ πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας για τα μπλουζάκια που είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό και τα φορούν κάποιοι φαντάροι κάτω από τις στολές τους. Είναι μπλουζάκια που μόνο αποτροπιασμό προκαλούν, στερούνται ηθικής, (ακόμη και ηθικής ενός πολέμου, αφού στόχος δεν είναι κάποιος άλλος στρατιώτης, αλλά μανούλες και μικρά παιδάκια) και και σίγουρα δεν τιμούν αυτόν που τα φοράει. Σε διάφορα χρώματα και... μεγέθη στο πίσω μέρος απεικονίζουν ένα στόχαστρο. Μέσα στο σκοπευτικό έχουν ζωγραφίσει σχέδια που απεικονίζουν Παλαιστίνιους, μαζί με εμετικά σχόλια. Σε ένα μπλουζάκι στο κέντρο του σκοπευτικού βρίσκεται μια έγκυος Παλαιστίνια.

Το χυδαίο σχόλιο είναι : ”'Ένας πυροβολισμός, δύο νεκροί”. Σε ένα άλλο μπλουζάκι που απεικονίζει ένα μικρό Παλαιστίνιο πάλι να βρίσκεται στο κέντρο του στόχου γράφουν το χυδαίο:“Όσο πιο μικρός ο στόχος τόσο πιο δύσκολος είναι”.

Πηγή
 Ο βιασμός από συγγενικό πρόσωπο "ΔΕΝ είναι βιασμός" για το Ισραήλ

Πάνω από το 60% των ανδρών και το 40% γυναικών στο Ισραήλ πιστεύει ότι ο εξαναγκασμός σε σεξουαλική πράξη από ένα συγγενικό πρόσωπο δεν συνιστά βιασμό, όπως τονίζει ισραηλινή έρευνα. "Σύμφωνα με την πολύ στερεότυπη άποψη των Ισραηλινών, αυτός που διαπράττει έναν βιασμό είναι ένας αλλοδαπός που πετάγεται από τους θάμνους για να επιτεθεί σε μία γυναίκα", δήλωσε η Άβιγκεϊλ Μουρ, η συντάκτρια της έρευνας, η οποία αναμένεται να δημοσιευθεί αυτό το έτος και έχει περιθώριο σφάλματος 11,74%.

Η κ. Μουρ πραγματοποίησε ερωτήσεις σε 160 γυναίκες και 159 άνδρες.

"Θεωρείτε ως βιασμό τον εξαναγκασμό σε σεξουαλική πράξη από έναν αλλοδαπό, έναν συγγενή ή από έναν σύντροφο;" ρώτησε συγκεκριμένα η Ισραηλινή ψυχολόγος, ζητώντας από τους συμμετέχοντες να απαντήσουν με ένα "ναι" ή ένα "οχι".

Για το 90% των ανδρών και των γυναικών ο εξαναγκασμός από έναν αλλοδαπό είναι βιασμός. Αντίθετα, το 59,8% των γυναικών και το 39,6% των ανδρών δε θεωρούν ότι πρόκειται για βιασμό όταν εμπλέκεται συγγενής. Την ίδια άποψη έχει και το 18,5% των γυναικών και το 17,3% των ανδρών όταν ο εξαναγκασμός γίνεται από έναν ερωτικό σύντροφο.

"Αυτή η έρευνα υπογραμμίζει το τεράστιο εκπαιδευτικό έργο που πρέπει να επιτευχθεί ώστε η κοινή γνώμη να είναι ικανή να ξεχωρίσει μεταξύ αυτού που είναι αποδεκτό και αυτού που δεν είναι", σημείωσε η κ. Μουρ.

"Ο ισραηλινός νόμος δεν κάνει τον διαχωρισμό ανάμεσα στον αλλοδαπό και στον συγγενή", πρόσθεσε.

Η μελέτη αυτή πραγματοποιήθηκε την ώρα που ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ Μοσέ Κατσάβ έχει κριθεί ένοχος για δύο βιασμούς

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών