Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2011

Έτοιμο το σχέδιο διαφυγής, θα την "κοπανήσουν" με ελικόπτερα!

Αφού δεν απέδωσε κανένα σχέδιο διάσωσης της χώρας από αυτά που εφάρμοσε μέχρι τώρα η κυβέρνηση και λόγω αναμενόμενης αντίδρασης του κόσμου στα επιπλέον νέα μέτρα που ετοιμάζονται να πάρουν λόγω της αυξημένης πίεσης που ασκεί η τρόικα, κυβερνητικά κλιμάκια ετοίμασαν το σχέδιο διαφυγής της πολιτικής ηγεσίας της χώρας με ελικόπτερα. Θα χρησιμοποιήσουν ταράτσες για ελικοδρόμια και προτεραιότητα επιβίβασης θα έχουν οι αρχηγοί των κομμάτων!
Πληροφορίες που ανέφεραν τον Γιώργο Παπανδρέου να διαφεύγει με ποδήλατο ή με κανώ, διαψεύσθηκαν, επειδή το συμβόλαιο, με συγχωρείτε, το μνημόνιο, αναφέρει ρητά πως το ΔΝΤ αναλαμβάνει μαζική διαφυγή και όχι μεμονωμένες περιπτώσεις (φαίνεται έτσι θα τους βγαίνει φτηνότερα).
Ηγέτες γειτονικών κρατών υπέβαλαν ήδη...
αιτήσεις διευκόλυνσης για την πραγματοποίηση του σχεδίου διαφυγής, προτείνοντας την δημιουργία κατάλληλου αποπροσανατολιστικού κλίματος. Η αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτικών ηγεσιών συγκίνησε τον Στρος Καν, τον Σόρος καθώς και τον Ομπάμα, που αποφάσισαν να μην προβούν σε δηλώσεις μέχρι την ολοκλήρωση της υλοποίησης του σχεδίου, για να συμβάλουν στην ασφάλεια "πτήσης" του πολιτικού προσωπικού της χώρας.
Έρευνα που έγινε βεβαίωσε πως ο χρυσός της χώρας εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμη εδώ, ενώ δεν έχει γίνει καμία αίτηση σε μεταφορική εταιρεία για αεροπορική ή άλλου είδους μεταφορά "ογκώδους δέματος" εκτός της χώρας...

Σημείωση: Θα ζητηθούν συμπληρωματικές δηλώσεις αυτοπροσδιορισμού την προηγουμένη της πτήσης διαφυγής, γιατί μετά από απαίτηση της WMF προτεραιότητα στην επιβίβαση θα έχουν τα ζώα... Όλοι μας, με αγωνία πλέον περιμένουμε να δούμε ποιό ζώο θα ανέβει πρώτο σε ελικόπτερο...Το κείμενο και την φωτοσύνθεση εμπνεύσθηκε το "Γρεκί" και συμπληρώθηκε από εμάς. Ελπίζουμε πως ο αρχικός συντάκτης θα μας συγχωρήσει την παρέμβαση, αλλά ήταν σκέτος... πειρασμός...
πηγή

2 σχόλια:

  1. Σας είπε κανείς, ότι αυτοί που πετάνε Ε/Π δεν έχουν επιλογές ή λόγο;
    Ας το αποφασίσουν και θα δουν, πόσα απίδια πειάνει ο σάκος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διόρθωση: πιάνει ο σάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών