Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 02, 2011

Φαήλος Κρανιδιώτης: Ο αρθρογράφος της χρονιάς

O Φαήλος με την αρθρογραφία του στο antinews.gr, απέδειξε για μια ακόμη φορά την δυναμική του διαδικτύου, την επιρροή που έχει στη διαμόρφωση των πολιτικών εξελίξεων και τον κομβικό ρόλο του στο μέλλον της δημοσιογραφίας.
Όσοι έχουν εργαστεί σε εφημερίδες γνωρίζουν πόσα χρόνια χρειάζεται να περάσουν για να τους επιτρέψουν οι συμπλεγματικοί εκδότες-διευθυντές  τους συντάκτες, να αρθρογραφούν με στήλες άποψης.
Ακόμη και σήμερα τα...
μεγαλοστελέχη των εφημερίδων, που είναι έτοιμες να μας αποχαιρετήσουν, -αρχικά στην έντυπη εκδοχή τους-δεν επιτρέπουν σε αναγνωρισμένους πολιτικούς συντάκτες να έχουν στήλη με προσωπική άποψη, πολύ συχνά τους λογοκρίνουν.
Να όμως που ήρθε το διαδίκτυο να τσακίσει τέτοιου είδους αντιλήψεις μια και ο καθένας μπορεί πλέον να εκφράζεται ελεύθερα και να μπορεί να απευθύνεται σε χιλιάδες αναγνώστες.
Σκεφθείτε απλά ότι ακόμη και τα εγγόνια του Φαήλου Κρανιδιώτη, όταν  πληκτρολογούν «ντιντής», θα πέφτουν πάνω στα πύρινα άρθρα του.
Με ποια εφημερίδα θα μπορούσε να πετύχει κάτι τέτοιο;
Όσο για το κόμμα της ΝΔ, αν δεν βγει από το λήθαργο και τον καθωσπρεπισμό ηλικιωμένης κυρίας των βορείων προαστίων δεν έχει καμιά τύχη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών