Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 03, 2011

Σκόπια: Το ΝΑΤΟ μεταβιβάζει αρμοδιότητες σε σκοπιανούς. Ο διοικητής τι άλλο...Εβραίος

 Ο διοικητής του αρχηγείου του ΝΑΤΟ στα Σκόπια, David Humar, είναι σλοβένικης καταγωγής και φυσικά, με έκπληξη παρατηρήσαμε ότι είναι εβραίος.

Ξέρουμε τι θα πείτε..
Τυχαίο..
Και επειδή κάποιοι είναι καχύποπτοι μπορείτε να διβάσετε εδώ για την κληρονομιά?!?!?! των Εβραίων στην Σλοβενία όπου μέχρι και οικογενειακοί τάφοι υπάρχουν με το όνομα Humar, που αποδεικνύει από που κρατά η 'σκούφια' του Ταξίαρχου.
Εβραίος διοικητής του ΝΑΤΟ στα Σκόπια λοιπόν, που βέβαιο είναι πως σιγοντάρει την σκοπιανή προκλητικότητα..

Αλλά είπαμε..Τυχαίο...Πάρα και καλά που δεν είναι Τούρκος ο διοικητής αφού οι εβραίοι μας 'αγαπούν'.
Ακολουθεί η είδηση από το http://anti-ntp.blogspot.com/
Στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ στα Σκόπια, που εδρεύει στο στρατόπεδο Έιμπλ Σέντρι. θα γίνει τελετή παράδοσης του, στο υπουργείο Άμυνας των Σκοπίων. Την παράδοση του στρατοπέδου, το οποίο αποτελεί τμήμα του στρατοπέδου Στράσο Πίντζουρ, το οποίο βρίσκεται στο αεροδρόμιο ‘Μέγας Αλέξανδρος’, για λογαριασμό του ΝΑΤΟ, θα κάνει ο διοικητής του αρχηγείου του ΝΑΤΟ στα Σκόπια και ανώτερος στρατιωτικός της Συμμαχίας, Ταξίαρχος David Humar. Στην παραλαβή του στρατοπέδου θα παραβρεθεί ο υπουργός Άμυνας, Ζόραν Κονγιανόφκσι. Τα καθήκοντα που επιτελούσε το στρατόπεδο Έιμπλ Σέντρι, για την υποστήριξη των δυνάμεων KFOR του Κοσσυφοπεδίου, στο μέλλον θα εκτελούνται από το στρατό των Σκοπίων. 

Αυτή η εξέλιξη είναι μια ακόμη επιβεβαίωση της ετοιμότητας της χώρας για ένταξη στο ΝΑΤΟ. Το μελλοντικό αρχηγείο του ΝΑΤΟ στα Σκόπια θα στεγάζεται αποκλειστικά στο Υπουργείο Άμυνας και οι δραστηριότητες του θα είναι προσηλωμένες στην υποστήριξη των μεταρρυθμιστικών διαδικασιών στον τομέα της άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών