Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2011

Η αναγκαιότητα του «Επιτελάρχη» στη Νέα Δημοκρατία

Σε κάθε διοίκηση, ότι και αν αντιπροσωπεύει αυτή (στρατιωτική μονάδα, εταιρεία, πολιτική παράταξη) επιβάλλεται η ύπαρξη του Επιτελάρχη. Δηλαδή η ύπαρξη ενός συντονιστή, της απολύτου εμπιστοσύνης του εκάστοτε διοικητού – αρχηγού – προέδρου, ο οποίος μέσα από αυτή την εμπιστοσύνη αντλεί δύναμη να πει στον αρχηγό την γνώμη του και ας είναι αντίθετη με το σύνολο. Ο άνθρωπος αυτός, ο μόνος εξ απορρήτων του προέδρου, έχει καθήκον να συντονίζει το επιτελείο, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του αρχηγού, και να αναθέτει αποστολές σε όλους όσους απαρτίζουν το επιτελείο του προέδρου. Ο πρόεδρος δίδει μόνο...
τις γενικές κατευθύνσεις. Δεν καταπιάνεται με λεπτομέρειες διότι τότε δεν θα είχε ανάγκη το παραπάνω επιτελείο.
Ας αναλογιστούμε όλοιQ Υπάρχει επιτελάρχης στη Νέα Δημοκρατία; Ναι θα πούνε οι περισσότεροι. Είναι ο τάδε…
Ωραία. Και τι κάνει θα ρωτήσουμε εμείς;
Συντονίζει το επιτελείο σύμφωνα με την γραμμή Σαμαρά, αναθέτοντας αποστολές, ή έχει δική του ατζέντα;
Προτείνει στρατηγικές εκμεταλλευόμενος τον κύκλο πληροφοριών; Τι είπα τώρα; “Κύκλο πληροφοριών”; Όποιος από το επιτελείο του προέδρου γνωρίζει τι είναι αυτό και μας εξηγήσει ποιους κανόνες ακολουθεί, κερδίζει μια …δωρεάν συνδρομή στο Antinews.
Δεν θα κρίνω εγώ αλλά ο κάθε σκεπτόμενος αγωνιστής της παράταξης. Θα κρίνετε εσείς που τρέχετε και δίνετε το είναι σας για την ανάδειξη της ουσιώδους διαφοράς της Νέας Δημοκρατίας από την μάστιγα του ΠΑΣΟΚ.
Αυτό που εγώ μπορώ να κάνω είναι να ανησυχώ όταν ικανότατα στελέχη παραμένουν έξω από κομματικά όργανα, μόνο και μόνο γιατί έχουν την ατυχία να διαθέτουν ευφυΐα παλμό και αφοσίωση, στοιχεία που αμέσως τους καθιστούν επικίνδυνους για το κάθε πολιτικό κατεστημένο και το  κάθε ….”σύμβουλο”.
Δρομολογητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών