Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 10, 2011

Κουτσόγιωργας (τ. σύντροφος Παγκάλου): Μία αδημοσίευτη αλλά ενδεικτική ιστορία…

Ο αείμνηστος (αν και πολλοί σύντροφοι του θα ήθελαν να τον ξεχάσουν) Μένιος Κουτσόγιωργας, ήταν από τους στυλοβάτες του συντροφικού ΠΑΣΟΚ, απλά υπηρξε πιο ανυπόμονος. Οι άλλοι, κινήθηκαν μεθοδικότερα, προώθησαν άλλους συντρόφους για να κάνουν την βρωμοδουλειά (βλ. Παντελής “Βαποράκι”) και είναι ακόμα και σήμερα πάμπλουτοι, ζωντανοί και ελεύθεροι!
Ο Μένιος έφυγε νωρίς. Ίσως η αιτια να...
ήταν ακριβώς αυτή η ανυπομονησία του. Σας παραθέτουμε ένα άγνωστο περιστατικό από την χρυσή εποχή και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας:
Την εποχή της παντοδυναμίας του Ανδρέα, πριν το σκάνδαλο Κοσκωτά, το σύστημα ελέγχου και η τότε ΕΥΠ, ήταν πανίσχυρα και παρακολουθούσαν τους πάντες. Ακόμα και τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Ανδρέας να γνωρίζει τα πάντα. Τις συνομιλίες τους, τις συναντήσεις τους, ΟΛΑ.
Ο Μένιος Κουτσόγιωργας λοιπόν, ήταν από αυτούς που έπιναν νερό στο όνομα του Ανδρέα. Σε ανύποπτους χρόνους, σε δημόσιες αλλά και ιδιωτικές εμφανίσεις, ο Μένιος δεν έχανε την ευκαιρία να αποθεώνει τον ηγέτη, ως μουτζαχεντίν που εκστασιάζεται στην σκέψη του Αλλάχ.
Ο Μένιος όμως είχε και μία στενή φιλία με τον (τότε) γιατρό που παρακολουθούσε την υγεία του Ανδρέα (πριν αναλάβει ο Κρεμαστινός). Μεγάλο κεφάλαιο και αυτός ο γιατρός, που θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο. Όταν λοιπόν η κατάσταση του Ανδρέα άρχισε να επιδεινώνεται και να είναι εμφανή τα σημάδια. ο Ανδρέας Παπανδρέου λαμβάνει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία:
Γιατρός: Μένιο δεν βλέπω να την βγάζει ο πρόεδρος. Ο οργανισμός του είναι κατεστραμμένος…
Μένιος (μουτζαχεντίν): Τι μου λες τώρα;; Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επισπεύσω τις εξελίξεις!!
Κατά πολλούς, αυτός ήταν και ο λόγος που επέσπευσε την περίφημη “συνεργασία” με τον Κοσκωτά. Πίστευε ακράδαντα ότι στην μετά Ανδρέα εποχή, θα ήταν ο αδιαφιονίκητος ηγέτης, αλλά χρειαζόταν διευκολύνσεις και στήριξη.
Κάθε (κωμικο)τραγική ιστορία, έχει και ένα αντίστοιχο τέλος: Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Κοσκωτά και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη, ο ίδιος ο “αδιαφιλονίκητος” έσπευσε να επισκεφθεί τον Ανδρέα, να πέσει στα πόδια του και κλαίγοντας να τον παρακαλέσει για να μεσολαβήσει ώστε να μην προφυλακιστεί. Στην κυριολεξία κλαίγοντας, όχι μεταφορικά. Εκεί ο Ανδρέας, τον ενημέρωσε ότι γνώριζε για την συνομιλία…
Ο (ατσάλινος) Μένιος έφυγε νωρίς, ο (βαριά άρρωστος) Ανδρέας επανεξελέγει πρωθυπουργός.
Ποιός είπε ότι η ιστορία δεν κάνει απίστευτες πλάκες;
OLYMPIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών