Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 12, 2011

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Παράνομος διορισμός από το ΠΑΣΟΚ στο Δημόσιο του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ. Είναι ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ της σειράς 1821 του ΣΚΑΙ (αυτός, που για μια βδομάδα είχε αναρτήσει στον Διαδικτυακό του τόπο, ότι ο Θοδωρής Κολοκοτρώνης, ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ήταν ομοφυλόφιλος). Ακόμα ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ πήρε απολυτήριο Στρατού ως δήθεν ...τρελλός!!!

ΘΕΜΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ- ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (ΕΚΕΒΙ)
Οι βουλευτές του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Θάνος Πλεύρης και Άδωνις Γεωργιάδης, κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό πολιτισμού και τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, αναφορικά με τον διορισμό του παρουσιαστή της σειράς του Σκάι «1821» κ. Πέτρου Τατσόπουλου, στην θέση του αντιπρόεδρου του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου. 
Η ερώτηση των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ έχει ως εξής: 
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΘΕΜΑ: ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (ΕΚΕΒΙ) 
Με την υπ’αριθμ.ΥΠΠΟΤ/ΔΙΟΙΚ/ΤΔΠΕΦ/29335 Απόφαση σας διορίσατε στις 23-3-10 τον κ. Πέτρο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ στην θέση του αντιπροέδρου του ΕΚΕΒΙ με την ιδιότητα του συγγραφέα. Η εν λόγω θέση αφορά... την άσκηση διοίκησης στο παραπάνω ΝΠΙΔ του δημοσίου που εποπτεύεται από το ΥΠΠΟΤ και άρα απαιτεί αντίστοιχες γνώσεις και δεξιότητες πέραν των συγγραφικών θεμάτων. 
Η έλλειψη αυτών των προσόντων φάνηκε σχεδόν αμέσως στην περίπτωση του κ. Τατσόπουλου όταν στις 20-5-2010 «αποφάσισε να παραιτηθεί» από την θέση αυτή αποκηρύσσοντας απόφαση του ΕΚΕΒΙ την οποία ο ίδιος στήριξε ως μέλος του Δ.Σ του και παράλληλα κατήγγειλε το ΥΠΠΟΤ για υποκρισία!
Στην επίσημη ιστοσελίδα (http://1821.skai.gr/main/team) του καναλιού ΣΚΑΪ, η οποία περιέχει τα βιογραφικά των συντελεστών της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς αναφέρεται ότι:
«Ο Πέτρος Τατσόπουλος γεννήθηκε στο Ρέθυμνο το 1959. Σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες».
Όμως στο υπ’αριθμ. πρωτ. 195/14-1-10 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας αναφέρεται για τον ίδιο συγγραφέα ότι «γεννήθηκε στο Ρέθυμνο τον Δεκέμβριο του 1959. Φοίτησε στη Βιομηχανική και στην Πάντειο, δίχως να ολοκληρώσει τις σπουδές του.»
Από τα παραπάνω συνάγεται το εύλογο ερώτημα εάν ο κ. Τατσόπουλος διέθετε τα τυπικά προσόντα (γνώσεις διοίκησης πιστοποιημένες με κάποιο πτυχίο ΑΕΙ) προκειμένου να ασκήσει τα διοικητικά του καθήκοντα και να διοριστεί στη θέση του αντιπροέδρου του ΕΚΕΒΙ! 
Μέχρι σήμερα δε, δεν έχετε εκδώσει απόφαση αποδοχής της παραίτησης του κ. Τατσόπουλου ούτε έχετε ανασυγκροτήσει το Δ.Σ του ΕΚΕΒΙ αντικαθιστώντας τον! Καμία τροποποίηση της υπ’αριθμ.ΥΠΠΟΤ/ΔΙΟΙΚ/ΤΔΠΕΦ/29335 Απόφασης σας δεν έχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα» (22-5-10), ενημερώσατε τους δημοσιογράφους ότι παρά τα σχετικά δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο, «γραπτή παραίτηση από μέρους του κ. Τατσόπουλου ουδέποτε υπεβλήθη στον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού»!

Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

1. Με ποια διαδικασία επελέγη ο κ. Τατσόπουλος ως αντιπρόεδρος του ΕΚΕΒΙ; Έγινε κάποια δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος π.χ. μέσω Opengov; Δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι απόφοιτοι ΑΕΙ για την ίδια θέση;
2. Αληθεύει ότι δεν απομακρύνατε τον κ. Τατσόπουλο γιατί δεν λάβατε ποτέ εγγράφως την παραίτηση του;
3. Ανεξάρτητα από το αν ο ίδιος υπέβαλε ή όχι την παραίτηση του, γιατί δεν έχετε αντικαταστήσει μέχρι σήμερα τον κ. Τατσόπουλο για τους προαναφερθέντες λόγους, καθώς επιπλέον έχει πάψει να ασκεί τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου του ΕΚΕΒΙ εδώ και σχεδόν ένα χρόνο;
4. Πιστεύετε ότι η διαιώνιση της εκκρεμότητας αυτής βοηθά στην εύρυθμη διοικητική λειτουργία του ΕΚΕΒΙ; 
5. Αντιλαμβάνεστε ότι διατηρώντας τον κ. Τατσόπουλο στην εν λόγω θέση δεν αρνείσθε ουσιαστικά ούτε τα λεγόμενα του σε βάρος σας ούτε παίρνετε απόσταση από τους πρόσφατους χυδαίους χαρακτηρισμούς του για ιδρυτές του ελληνικού κράτους όπως ο Θ. Κολοκοτρώνης;

Αθήνα 08.02.2011
Οι ερωτώντες Βουλευτές

Αθανάσιος Πλεύρης, Βουλευτής Α’ Αθηνών 

Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλευτής Β’ Αθηνών

http://www.romioi.com/2011/02/1821_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών