Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2011

Νέα συμμετοχή! Μπήκε δυναμικά στο διαγωνισμό για το καλύτερο ανέκδοτο ο Πεταλωτής: "Ξενίζει η ιδεολογική προσέγγιση της απόφασης του ΣτΕ"


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzygEWYnJVY1V1VSy5XyzferSN4hhERGZnTyeSR4zPcNY0qKXSRSob6tFuCuDMsxPkicS2nCu7ZD1saLp81XyNmLnlPyvJWN_IwBblh0MgiyjXSCCW9wIopYW-6HE7_ct1UZAJALevqps/s1600/illegalaliens_12.jpg"Τα δικαστήρια έχουν δικαίωμα να εκδίδουν τις αποφάσεις που πιστεύουν, από εκεί και πέρα το θέμα θα κριθεί στην Ολομέλεια, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη στο σύνολό του" (ΧΑΧΑΧΑΧΑ), δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής (ΣΣ. Και εδώ η ίδια απάντηση στη φώτο αριστερά από τους φίλους μας τα ζώα...) κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για το δικαίωμα του "εκλέγειν και εκλέγεσθαι" των αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές

"Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι... η κρίση περί αντισυνταγματικότητας από το τέταρτο τμήμα του ΣτΕ για το συγκεκριμένο νόμο, γίνεται με μια συγκεκριμένη ιδεολογική προσέγγιση, κάτι που πραγματικά ξενίζει", επεσήμανε ο κ. Πεταλωτής. (ΣΣ Ενώ ο Ραγκούσης έγραψε το νόμο χωρίς ιδεολογική προσέγγιση... ρε αισταδιάολα)

"Δεν έχω πει και ούτε πρόκειται να πω ότι υπάρχει κίνητρο από τους δικαστές του ΣτΕ. Είναι άνθρωποι που έχουν ιδιαίτερη μόρφωση και εμπειρία και κατά την κρίση και τη συνείδησή τους βγάζουν αποφάσεις" (ΧΑΧΑΧΑΧΑ), ανέφερε και σημείωσε ότι "η ιδεολογική προσέγγιση συνίσταται στο ότι υπάρχει ειδική αναφορά στην αιτιολογία αυτής της απόφασης που συνδέει την ιθαγένεια με το θέμα της συγγένειας αίματος"(ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ).

Υπενθύμισε δε ότι σε όλη την Ευρώπη οι μετανάστες συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές με προϋποθέσεις, συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση υπήρξε πολύ προσεκτική στη νομοθέτηση(ΧΑΧΑΧΑΧΑ), καθώς και ότι δεν συντρέχει καμία περίπτωση ακύρωσης των δημοτικών εκλογών, καθότι ο αριθμός των μεταναστών που ψήφισε είναι γύρω στις 10.000-12.000, εκ των οποίων περίπου 7.000 είναι ομογενείς και δεν εκλέχτηκε κανένας μετανάστης.

"Εμείς εμμένουμε στο νόμο, τον ψηφίσαμε, πιστέψαμε σε αυτόν" (ΣΣ. Αν κρίνω από τον παρελθόντα χρόνο και το "πιστέψαμε" που λές Πεταλωτή... μάλλον τον αποχαιρετήσατε το νόμο), είπε ο κ. Πεταλωτής και πρόσθεσε ότι προκαλεί εντύπωση πολιτικά το ότι "μιλά η ΝΔ για το νόμο αυτό, για μια αντισυνταγματικότητα που δεν προέβαλε όταν γινόταν συζήτηση στη Βουλή, αλλά μόνο το ΛΑΟΣ".(ΧΑΧΑΧΑΧΑ)

Αναφορικά με το θέμα των μεταναστών που είχαν καταλάβει τη Νομική, ο κ. Πεταλωτής εκτίμησε ότι "η έκβαση ήταν η καλύτερη δυνατή" και ότι από εκεί και πέρα θα εφαρμοστούν οι νόμοι.

"Με εκβιασμούς και θεωρητικολογίες νομιμοποιήσεις δεν πρόκειται να γίνουν και η θέση της κυβέρνησης είναι ότι πρόκειται να γίνει καμία μαζική νομιμοποίηση", σημείωσε και επεσήμανε ότι οι επιτροπές ασύλου λειτουργούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς. (ΣΣ. Τώρα που δεν καλύπτονται από το άσυλο γιατί δεν τον ρώτησε κανείς γιατί δεν συλλαμβάνει τους εκβιαστές και τους λαθραίους;)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών