Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2011

Πάταξη των «τζαμπατζήδων» σε συγκοινωνίες και διόδια προαναγγέλλει η κυβέρνηση


http://news.in.gr/greece/article/?aid=123107700
Το έστειλα στον πρόεδρο της βουλής (αρ. πρωτ. 243/2-2-11), στον πρόεδρο της δημοκρατίας και.. (last but not least) στον πρωθυπουργό της χώρας
Η γνώμη τους                                                                                                                     Η γνώμη μου

Θα διώκονται όσοι «Δεν Πληρώνουν»
Να διώκονται όσοι «Δεν Πληρώνουν», συμφωνώ..
Σκληραίνει τη στάση της η κυβέρνηση απέναντι στο κίνημα «Δεν Πληρώνω» τόσο όσον αφορά στη μη καταβολή του αντιτίμου των διοδίων, όσο και στην μη ακύρωση εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τετάρτης, ο γγ του υπουργείου Υποδομών Χ.Τσιόκας τόνισε πως βρίσκεται ήδη υπό επεξεργασία ο τρόπος δίωξης των «τζαμπατζήδων», καθώς όπως είπε «δεν μπορεί η επίπτωση να είναι μόνο ένα πρόστιμο».
Εμπρός να μας βάλετε όλους φυλακή. Δεν είμαστε και πολλοί 500.000 άνθρωποι. Για να δούμε μετά ποιους θα έχετε σαν σκλάβους να δουλεύουν για να τρώτε εσείς.
Επίσης, στην φυλακή θα είμαστε σίγουρα πολύ καλύτερα γιατί θα είμαστε και ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ανελεύθεροι!!! Όχι να μας εμπαίζετε κιόλας.
Ο κ. Τσιόκας εξήγησε πως η στάση αυτή του κινήματος «Δεν Πληρώνω» δυναμώνει τις φωνές εκείνων που λένε «δώστε σε ιδιώτες τις αστικές συγκοινωνίες». «Η κυβέρνηση, όμως, έχει επιλέξει να προχωρήσει στο δρόμο της εξυγίανσης» σημείωσε.
Οι φωνές μας λένε «Πληρώσαμε ήδη, πληρωμένοι είναι οι δρόμοι. Αν εσείς τα φάγατε, δεν θα τους πληρώσουμε ΞΑΝΑ εμείς».
«Θα επεξεργαστούμε ένα πλαίσιο για τη δίωξη όποιων δεν πληρώνουν. Δεν μπορεί η επίπτωση να είναι μόνο ένα πρόστιμο. Δεν μπορούν να υπάρχουν δύο κατηγοριών πολίτες» υπογράμμισε τόσο για το ζήτημα των διοδίων, όσο και για των μέσων μεταφοράς.
Σωστά, υπάρχουν δύο ειδών πολίτες. Εσείς (οι πολιτικοί) κι εμείς (οι πολίτες). Πρώτα εσείς θα πληρώσετε και μετά εμείς. Αν όχι εσείς, ούτε κι εμείς. ΝΟΜΟΣ, όχι του κράτους, των πολιτών.
Ειδικότερα, για το θέμα των αστικών συγκοινωνιών, παρατήρησε πως στο πλαίσιο του νομοσχεδίου θα υπάρχει ειδική αναφορά στο θέμα των ελεγκτών των εισιτηρίων.
Όσον αφορά στο κόστος των εισιτηρίων, ο γγ του υπουργείου Υποδομών παραδέχθηκε πως είναι υψηλό, ωστόσο παρατήρησε πως θα πρέπει να ισοσκελιστούν τα ελλείμματα των οργανισμών των αστικών συγκοινωνιών, ενώ παράλληλα να ασκείται και η κοινωνική πολιτική, μέσω της επιδότησης του εισιτηρίου.
Σε μία κοινωνία που οι μισοί χάνουν τη δουλειά τους, οι άλλοι μισοί έχουν μείωση μισθού ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ, αυξάνονται ΟΛΑ τα έξοδα ενός νοικοκυριού, ήτοι: ΔΕΗ, Έξοδα μετακίνησης/μεταφοράς, ΦΠΑ (όλα τα υπόλοιπα προϊόντα & υπηρεσίες), αυτή η πολιτική λέγεται ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΙΚΗ όχι εξυγιαντική.
Απαντώντας στην κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση για την ταλαιπωρία που υφίσταται το επιβατικό κοινό, ο κ. Τσιόκας τόνισε πως «η πολιτεία έχει κρίση και παρακολουθεί την κατάσταση. Δεν θέλει να είναι σε ομηρία ο Αθηναίος επιβάτης. Ωστόσο, στη Βουλή ολοκληρώνεται ένας διάλογος και δεν θέλουμε το ζήτημα να μετατραπεί σε μικροκομματική αντιπαράθεση» σημείωσε.
Ο πολίτης δεν είναι όμηρος των συμπολιτών του αλλά δικός σας, γιατί ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙ ΔΙΑΦΩΝΩ.
Αλλά ξέχασα μας έχετε αφήσει τρόπους: Όταν απεργούμε θέλουμε το κακό των συμπολιτών μας, αν κάνουμε πορεία είμαστε τρομοκράτες, αν δεν πληρώνουμε πάμε φυλακή.. Χμ… Δημοκρατικότατα αποφασίζετε και πράττετε ΑΝΤΙ ΕΜΟΥ!!!!! ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.
Newsroom ΔΟΛ
Στεφανία Λυγερού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών