Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 08, 2011

Επιστροφή στο μέλλον.....

Από pikri-sokolata.blogspot.com

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Ελλάδα
Στο μακρινό μέλλον…..
Ο «ιστορικός» του μέλλοντος…

Η Επανάσταση δεν ήταν ένα..... προβλέψιμο γεγονός….Αλήθεια τι έκανε τους Έλληνες να επαναστατήσουν….;
Ας ανατρέξουμε όμως στα γεγονότα….
Οι Έλληνες ζούσαν ευτυχισμένοι με το Δ.Ν.Τ…Τα ελλείμματα μειώθηκαν, η Ανάπτυξη συνεχίστηκε με πολλές Ξένες Επενδύσεις ενώ οι κάτοικοι ευημερούσαν και απολάμβαναν την γλυκιά οικονομική διακυβέρνηση που συμφωνήθηκε από τους εταίρους μας…..Απολάμβαναν όλοι μια Κυβέρνηση που δεν είχε το δύσκολο έργο των αποφάσεων, αλλά φρόντιζε πιστά να εκτελεί τις εντολές που λάμβανε κάθε τρίμηνο από κάποιους καλούς ανθρώπους, οι οποίοι μας απάλλαξαν από τον έλεγχο των στοιχείων και το έκαναν εκείνοι για εμάς, και απλά μας έλεγαν τι έπρεπε να κάνουμε για να γίνουμε ένα καλός λαός χωρίς δημοσιονομικά προβλήματα….
Όμως το πρόγραμμα δεν πήγε τόσο καλά….
Επειδή εμφανίστηκαν οι Τζαμπατζήδες οι οποίοι δεν πλήρωναν ότι αναλογούσε και είχε δίκαια θεσπιστεί….Υπήρχαν και κάποιοι κοπρίτες που με τις οργανωμένες συντεχνίες και τα συμφέροντα των μικρομεσαίων δεν άφηναν σε ησυχία τα καλά και άγια συμφέροντα των εργολάβων και μεγαλοκαναλαρχών , εμπόδιζαν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας και έθιγαν. όχι εργασιακά .αλλά συνδικαλιστικά κεκτημένα χρόνων…….
Αυτοί ευθύνονται για την Επανάσταση στην Ελλάδα….Ποτέ τόσοι πολλοί βολεμένοι δε προσπάθησαν να θίξουν τόσους λίγους αβόλευτους και μη προνομιούχους….
Μαζί τους συντάχθηκαν και οι υψηλόμισθοι των Stage που καταργήθηκαν ως οι πρώτοι φταίχτες για την οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και οι προνομιούχοι συνταξιούχοι που ισχυρίζονταν ότι δεν είχαν να πάρουν στα εγγόνια τους σοκολάτα….
Αυτή η κατάσταση δε μπορούσε να συνεχιστεί…..Η Δικαιοσύνη είχε ήδη αποδοθεί για τους πολιτικούς που υποτίθεται ότι έφταιγαν για τα σκάνδαλα που συντάραξαν το πανελλήνιο με τη παραδειγματική για εκείνη την εποχή τιμωρία της παραγραφής και η Κυβέρνηση άτεγκτη προσπάθησε να κάνει το καθήκον της….Να επιβάλλει το νόμο σε όλους αυτούς τους Προνομιούχους που τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι και να αμφισβητήσουν τη δημοσιονομική πειθαρχία……
Έτσι ξεκίνησε η Επανάσταση στη χώρα μας……..
(Αυτά γράφηκαν με αφορμή τη σειρά του Σκάι 1821 και έγινε μια ευφάνταστη αποτύπωση από ένα μεταγενέστερο «ιστορικό» για τη σημερινή κατάσταση στη χώρα….Όμως η Ιστορία γράφεται με αίμα και χαράζεται στη συνείδηση του λαού….
Κανένα μελάνι δε μπορεί να τη σβήσει…..Γι’ αυτό ότι κι αν λεχθεί, ειπωθεί ή προβληθεί όλοι ξέρουν ποια είναι η αλήθεια…..)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών