Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23, 2011

Περαίωση… υποσχέσεων

EIΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ το ΠΑΣΟΚ έχει αναγάγει την αθέτηση υποσχέσεων και δεσμεύσεων σε επιστήμη. Από το «θησαυρό» που έταζε προεκλογικά για την υφαρπαγή των ψήφων, αλλά αποδείχθηκε «άνθρακες», μέχρι τις μετεκλογικές διαβεβαιώσεις που διαψεύδονταν σχεδόν αμέσως, αυτή η κυβέρνηση έχει απoλέσει πλήρως την αξιοπιστία της και δείχνει ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η οικονομική αφαίμαξη του φορολογούμενου πολίτη.


ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΡΟΥΣΜΑ....
πολιτικής εξαπάτησης χιλιάδων ιδιοκτητών στο θέμα των ημιυπαίθριων, ήλθε ένας άλλος υφυπουργός, αυτή τη φορά των Οικονομικών, με μια άλλη εγκύκλιο, να ζητήσει τον καταλογισμό πρόσθετων φόρων και προσαυξήσεων σε όσους εντάχθηκαν στη διαδικασία της περαίωσης. Νέα κομπίνα, δηλαδή, για την αύξηση των κρατικών εσόδων. Η υπόσχεση που είχε δώσει ο πρωθυπουργός ότι με την εφαρμογή της ρύθμισης για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων της δεκαετίας 2000 – 2009 «βάζουμε μια κόκκινη γραμμή με το παρελθόν» δεν ισχύει. Η δέσμευση ότι όσοι θα αποδέχονταν την περαίωση δεν θα ελεγχθούν και θα ξεμπέρδευαν με τον καταλογισμό ενός συγκεκριμένου ποσού για κάθε έτος πετάχθηκε στον κάλαθο των αχρήστων, όπως και τόσες άλλες νωρίτερα.


ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΛΟΙΠΟΝ, έλεγχοι σε χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που περαίωσαν τις υποθέσεις τους και πείστηκαν από τις κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις του κ. Παπακωνσταντίνου και του ίδιου του κ. Παπανδρέου ότι η εφορία δεν επρόκειτο να επανέλθει για τις χρήσεις αυτές. Η συνήθης τακτική του «είπα-ξείπα» απογυμνώνει, όμως, εντελώς την κυβέρνηση και από τα τελευταία ίχνη αξιοπιστίας της απέναντι στην κοινωνία, η οποία δεν μπορεί να την εμπιστευθεί πλέον.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών