Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2011

Χυδαία πρόκληση από "Τα ΝΕΑ": Κάνουν λόγο για 'νοθεία' στις εκλογές ανάδειξης Προέδρου της ΝΔ το 2009.

Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι και...
"Το συγκρότημα δεν χώνεψε ποτέ την ήττα της Ντόρας στις εκλογές της ΝΔ"

Σήμερα λοιπόν το συγκρότημα της... ΚΑΤΟΧΗΣ, κάνει λόγο για 'νοθεία' στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ τον Νοέμβρη του 2009 κατά την ανάδειξη νέου Προέδρου, μέσω τους θολοκουλτοριάρη του, Δημήτρη Μητρόπουλου..

Γράφει ο Μητρόπουλος:

"Κορυφαίος υπουργός τηςκυβέρνησης Καραµανλή θεωρεί ότι το παιχνίδιγια την Ντόρα χάθηκε όταν εγκαταλείφθηκεη διαδικασία της εκλογής νέου αρχηγού από συνέδριο και προτιµήθηκε η ασαφής διαδικαστικά εκλογή από τη βάση (Δημοκρατικότατη προσέγγιση δε βρίσκετε για ένα έντυπο 'προοδευτικό', που υμνούσε το άνοιγμα και τη συμμετοχική διαδικασία του ΓΑΠ)
Πώς έγινε αυτή η ανατροπή; Χάρη στην...
ενεργοποίηση του λεγόµενου «Καραµανλικού κατεστηµένου»
ΣΥΜΦΩΝΑ µε την ίδιαπηγή, οι Καραµανλικοί ακολουθούν διαχρονικά περίπου τηνίδια τακτική. Οποτε υποψήφιος που δεν είναι δικόςτους τείνει να επικρατήσει, αλλάζουν τη σύνθεσητης εκλογικής βάσης. Το 1997, εκεί που ο Σουφλιάς είχε το προβάδισµα µεταξύ των εκλεκτόρων, Ιωάννης Βαρβιτσιώτηςκαι λοιποί πήραν την πρωτοβουλία να προστεθούνσε αυτό µέλη της ∆ΑΚΕ και της ΟΝΝΕ∆. Κοινώς, αραίωσαν το µείγµα.(τι μας λέει δηλαδή το συγκρότημα...; Ότι ο Καραμανλής επιλέχτηκε Πρόεδρος της ΝΔ γιατί πολύ παλά δεν είχε έρεισμα αλλά επειδή ο Σουφλιάς τα έσπασε με τους "Καραμανλικούς!!!)
Το 2009, µε την προσφυγή στη βάση,η αραίωση έγινε σε ακραίο βαθµό.(1ο υποννοούμενο 'νοθείας') Ακόµη χειρότερα:«έπεσε» για µεγάλο χρονικό διάστηµα την Κυριακή 29 Νοεµβρίου και το ηλεκτρονικό σύστηµα.(2ο υποννούμενο 'νοθείας'... Να σημειώσουμε πως το σύστημα έπεσε σε μια στιγμή που όλο και περισσότεροι συσσωρεύονταν στις κάλπες και μάλιστα με μηνύματα στις κάμερες 'Σήμερα ψηφίσουμε ενάντια στα 'τζάκια')
Ετερος κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης Καραµανλή είχε τότε προτείνει στην Ντόρα να αµφισβητήσει το αποτέλεσµα.(3ο υποννοούμενο 'νοθείας')
Εκείνη δεν το έκανε.(Μεγαλόψυχη....θα της στήσουμε 'αγιογραφία' έξω από την.. ΣΥΓΓΡΟΥ)
Το ερώτηµα είναι γιατί ο ίδιος ο Κώστας Καραµανλής συµφώνησε τόσο εύκολα(στην εκλογή από τη βάση), ενώ τον αντιλαµβανόταν περίπου ως αδελφό της η Ντόρα(Καιν.. αποδείχτηκε η Κυρία)"

Φροντίστε λοιπόν Αβραμόπολοι, Σπηλιωτόπουλοι και λοιποί να τρέξετε να κάνετε συνεντεύξεις και να δηλώσετε την υποταγή σας..
Και να μην ξεχνάμε...
Ο ιδιοκτήτης του φέρεται ως ο παρασκηνιακός πράκτορας του πραξικοπήματος στην Κύπρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών