Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2011

“Θα μας κάνετε να αναπολούμε τις εποχές των πρασινοφρουρών” …

Αν ισχύουν αυτά που περιγράφει ο Γραμματέας Συνδικαλισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Μανώλης, στην ανοιχτή επιστολή που απέστειλε προς τον Πρόεδρο της Βουλής σχετικά με τις εκλογές στο σύλλογο των εργαζόμενων στη Βουλή , κάτι πρέπει να γίνει άμεσα από τα υπόλοιπα κόμματα …
Αλλά ακόμα και ΑΝ δεν ισχύει ΤΙΠΟΤΑ από αυτά αλλά η ΠΑΣΚΕ βουλής κέρδισε ΔΙΚΑΙΑ και άνετα αποδεικνύεται πόσο μεγάλη φούσκα ήταν και το θέμα ” Γαλάζιοι Διορισμοί Στην Βουλή” όπου ούτε λίγο ούτε πολύ η Ν.Δ κατηγορείται ότι διπλασίασε τους υπαλλήλους σε 5 χρόνια…
Αν το έκανε αυτό πρέπει να έχει ΠΟΛΥ μεγάλες (αν)ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ η Ν.Δ ώστε να φροντίζει να ΔΙΟΡΙΖΕΙ  ”Γαλάζιους” που αποδεικνύονται ΠΡΑΣΙΝΟΙ !!!
Επισυνάπτεται η επιστολή του κ. Μανώλη.

Πηγή : Antilogos-gr
Ανοικτή Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
Κύριε Πρόεδρε,
Τα όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και στην καταμέτρηση στις εκλογές του συλλόγου των εργαζομένων στη Βουλή, προσβάλλουν βάναυσα κάθε έννοια Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα:
1) Μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου ΔΑΚΥΒ και για λόγους καθαρά εκφοβισμού, μετακινήθηκαν άμεσα από τις θέσεις τους τρεις από τους υποψηφίους, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να υποκύψει στους εκβιασμούς, να φύγει από το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΥΒ και να ενταχθεί στο κυβερνητικό ψηφοδέλτιο.
2) Το καταστατικό του συλλόγου, που άλλαξε προσφάτως, στο άρθρο 4 παρ.2 προβλέπει ότι δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι μόνιμοι υπάλληλοι και οι υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Ψήφισαν, όμως, παρανόμως 74 ειδικοί φρουροί πενταετούς θητείας, προφανώς γιατί βόλευε την κυβερνητική παράταξη.
3) Κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων βρέθηκαν πάνω από είκοσι ψηφοδέλτια, όλα της κυβερνητικής παράταξης που, αντί σταυρού -όπως προβλέπει ο νόμος- είχαν κύκλους στα νούμερα των υποψηφίων. Καθαρά σημαδεμένα και συνεπώς άκυρα ψηφοδέλτια, που κακώς καταμετρήθηκαν και αλλοίωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα.
Κύριε Πρόεδρε, αν στόχος της κυβέρνησής σας είναι ο έλεγχος πάση θυσία του συλλόγου των εργαζομένων στη Βουλή ( για λόγους που όλοι υποπτευόμαστε ) τα καταφέρατε, έστω και παράνομα, έστω και οριακά . Αποδείξατε, όμως, ότι στο ναό της Δημοκρατίας, οι εκλογές κρίνονται από εκβιασμούς, νοθείες και αντιδημοκρατικές μεθόδους, που δεν γίνονται ούτε στην τελευταία ιδιωτική επιχείρηση στην οποία ο εργοδότης θέλει να ελέγξει το σωματείο της επιχείρησής του.
Δυστυχώς, το ΠΑΣΟΚικό κράτος είναι εδώ. Σε όλες του τις εκφάνσεις. Στους εκλογικούς εκβιασμούς, στις τοποθετήσεις διευθυντών, στις μετατάξεις, στις μετακινήσεις, στις απολύσεις, στο βόλεμα των «ημετέρων».
Φοβούμαι πως, όπως πάτε, σύντομα θα μας κάνετε να αναπολούμε τις εποχές των πρασινοφρουρών.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών