Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2011

Οι Σκοπιανοί κάνουν ότι μπορούν για να αυτοδιασυρθούν....

 Καλλιεργούμε 'εχρθοπάθεια' άλλη μια φορα..

Η δήλωση της Προέδρου της "UMD" έχει ως εξής:
"We do not claim to be descendants of Alexander the Great... we are Slavs and we speak a Slav language.”

Από γκάφα σε γκάφα πέφτουν οι Σκοπιανοί τις τελευταίες ημέρες. Ενώ τρέχουν να συμμαζέψουν το πρόσφατο φιάσκο με... τα Διπλώματα Σκοπιανού Πανεπιστημίου, νέα τεράστια γκάφα έρχεται αυτήν την φορά από την ακραία Εθνικιστική Οργάνωση των Σκοπιανών της Διασποράς, “UMD“.
Σε πρόσφατη ανακοίνωση τους, οι Σκοπιανοί της Διασποράς κάνουν αναφορά στην ανακήρυξη της Λιούμπικα Ασέβσκα ως Επἰτιμης Προέδρου στο προσεχές Ετήσιο Συνέδριο Σκοπιανών της Διασποράς.
Μάλιστα σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της Εθνικιστικής  Οργάνωσης “UMD” δηλώνει, “Ο πρόεδρος Γκλιγκόροφ δεν θα μπορούσε να προβεί σε καλύτερη επιλογή προσώπου για την δημιουργία διπλωματικών σχέσεων με τις ΗΠΑ.” 
Και εν μέρει έχει δίκιο. Η Λιούμπικα Ασέβσκα, ως πρώτη πρέσβειρα της ΠΓΔΜ στις ΗΠΑ, έχει μείνει γνωστή επειδή δήλωσε δημόσια την ωμή αλήθεια:
Δεν ισχυριζόμαστε ότι είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είμαστε Σλάβοι και μιλάμε Σλαβική γλώσσαΛούμπιτσα Ασέβσκα, πρέσβειρα της ΠΓΔΜ στην Ουάσινγκτον, 22 Ιαν. 1999.
Ή επιλογή της Ασέβσκα, ως Επίτιμης Προέδρου στο Ετήσιο Συνέδριο Σκοπιανών της Διασποράς, δηλαδή ενός επίσημου προσώπου που έχει παραδεχτεί δημοσίως πως οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και όχι απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου, έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στους κύκλους της Σκοπιανής Διασποράς.
 history of macedonia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών