Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 08, 2011

Είστε ανεπιθύμητος κε Νταβούτογλου!


Αντί να τον στείλουμε από εκεί που ήρθε καθόμαστε και τον ακούμε να μας λέει ότι το Καστελόριζο βρίσκεται εκτός Αιγαίου.
Τι άλλο θα "ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ" η κυβέρνηση του κου Παπανδρέου για τα εθνικά μας θέματα;

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου επανέλαβε ότι για την Τουρκία το Καστελόριζο βρίσκεται εκτός Αιγαίου, μετά τη συνάντησή του με τον Γ.Παπανδρέου και τον Δημ.Δρούτσα στο Μέγαρο Μαξίμου.
 Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών συνέχισε την προσπάθεια της γειτονικής χώρας να «βγάλει από το χάρτη» το ακριτικό νησί, το οποίο στις μελλοντικές ΑΟΖ που θα καθοριστούν στη Μεσόγειο θα οδηγήσει σε....
ενοποίηση των θαλασσίων περιοχών που ελέγχουν Ελλάδα και Κύπρος στην ΝΑ Μεσόγειο, αποκόπτοντας τα τουρκικά συμφέροντα από συνεκμετάλλευση της περιοχής.
 Έσπευσε πάντως να διευκρινίσει ότι η Άγκυρα φυσικά δεν αμφισβητεί την ελληνικότητα του νησιού, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ελληνα ομόλογό του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ.Νταβούτογλου, αφού είπε χαριτολογώντας ότι πάει στη Θράκη για να θαυμάσει τις ομορφιές της περιοχής, υποστήριξε ότι στο μέλλον ελπίζει να κάνει το ίδιο και... στη Σπάρτη.
Ο κ.Νταβούτογλου θα έχει σειρά επαφών την Τρίτη στην Αθήνα πριν ξεκινήσει την Τετάρτη για την Αλεξανδρούπολη, από όπου θα μεταβεί σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Καβάλα.
Την Πέμπτη θα επισκεφθεί το σπίτι όπου γεννήθηκε(στο χωριό Χρυσαυγή του νομού Θεσσαλονίκης) ο Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη. Το κτίριο δωρήθηκε στο τουρκικό κράτος από το Δήμο Θεσσαλονίκης το 1935 και στεγάζει σχετικό μουσείο.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών