Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 08, 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΟΤΑΝ Ο "ΔΑΥΛΟΣ" ΤΩΝ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ" ΤΑΣΣΟΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ"!

Από τον συναγωνιστή του
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/03/blog-post_2808.html

Μετά τις αποκαλύψεις μας για τη συμμετοχή ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ των Τζάνη και Ιατρόπουλου,καθώς και την ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ του δεύτερου στο Ιντιμίντια,προχωράμε σε ένα ακόμα ξεσκέπασμα του πραγματικού ρόλου των δήθεν "ελληνολατρών δωδεκαθειστών"!

Αυτή τη φορά,αναφερόμαστε στη "ναυαρχίδα" τους,το περιοδικό "Δαυλός":Ένα έντυπο που ανέστειλε ξαφνικά την έκδοσή του το 2008,αφού είχε διαφημιστεί πάμπολλες φορές ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΟΛ ("Νέα" και "Βήμα")!

Βλέπετε αριστερά το πρώτο τεύχος του,που... εκδόθηκε το 1982:Ξεχωρίζει το άρθρο του "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΣ" (πατήστε πάνω στις εικόνες για να το διαβάσετε).

Διαβάζοντάς το κανείς,πραγματικά ανατριχιάζει με όσα γράφονται:Ούτε λίγο,ούτε πολύ,ο εκδότης του περιοδικού Δημήτρης Λάμπρου,γράφει πως "ο αντισιωνισμός είναι αντίθετος με το ελληνικό πνεύμα"!

Οι λόγοι,σύμφωνα με τον αρθρογράφο,είναι πως "πρόκειται για φαινόμενο μισαλλοδοξίας και φανατισμού,που δεν ταιριάζει με τα ελληνικά ήθη".Επίσης,είναι "αμυντικό δόγμα και όχι επιθετικό"!

Ας κάνουμε ένα σχόλιο στα παραπάνω:Δηλαδή,σύμφωνα με τον "ελληνολάτρη" του "Δαυλού",οι Έλληνες δεν πρέπει να...φανατίζονται όταν έχουν απέναντί τους ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

Με αυτή τη "λογική",κακώς...πολέμησαν τους Πέρσες και τους άλλους εισβολείς:ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,για να μην χαρακτηριστούν "μισαλλόδοξοι"!


Μήπως τα παραπάνω σας θυμίζουν αντίστοιχες "πολιτικώς ορθές" εκφράσεις που ακούγονται κατά κόρον σήμερα;


Όσον αφορά το "αμυντικό δόγμα",είναι κωμικοτραγικό:Σύμφωνα με αυτή τη "νοοτροπία",οι Έλληνες ΚΑΚΩΣ ΑΜΥΝΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!"Σωστοί πόλεμοι" ήταν μόνο οι ελάχιστοι επεκτατικοί που πραγματοποίησε ο Ελληνισμός,όπως για παράδειγμα η Εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.


Συνεχίζουμε:Τρίτο...επιχείρημα εναντίον του αντισιωνισμού,είναι πως "αποτελεί παρακλάδι του Σιωνισμού"!!!


Δηλαδή,κάποιος δεν πρέπει να είναι αντι-τούρκος,αντι-εβραίος κλπ,γιατί είναι...φιλότουρκος και φιλοεβραίος!


Και όμως,το όργιο του παραλογισμού συνεχίζεται:"Παράδειγμα",σύμφωνα με τον συγγραφέα,ο Χίτλερ που "κακώς πολέμησε τον αντισιωνισμό,αφού με την ήττα του επιβλήθηκε ο σιωνισμός"!!!


Θυμίζει τη "λογική" του...σφάξε με αγά μου ν'αγιάσω:Δεν περιμέναμε βέβαια και τίποτα διαφορετικό από ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ!
Τέταρτο "επιχείρημα",πως τάχα ο αντισιωνισμός είναι "χαμηλού επιπέδου για την πνευματική στάθμη των Ελλήνων"!


Το χειρότερο όμως,είναι το ακόλουθο απόσπασμα:


"Θα ήταν μη ελληνική σκέψη η ρατσιστική αντίληψη ότι ο κάθε φυλετικά Εβραίος είναι ταυτόχρονα και ένας εξουσιαστής.Εμείς λέμε,ότι ένας φυλετικά Εβραίος,μπορεί να είναι Έλληνας κατά την σκέψη και το ήθος,όπως Έλληνας μπορεί να είναι και οιοσδήποτε άλλος,Αμερικανός,Ευρωπαίος,Ασιάτης,Αφρικανός κλπ".


ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!


Πραγματικά,αν κάποιος διάβαζε σε ανύποπτη στιγμή τα παραπάνω,θα νόμιζε πως τα έγραψε κάποιος ανθέλληνας,θολοκουλτουριάρης,αναρχοαριστερός και "προοδευτικός"!


Διότι κι εκείνοι τα ίδια αναμασάνε:Περι...ημετέρας παιδείας,περί "ελληνικότητας" των ξένων κλπ!


Είναι δυνατόν ένας "ελληνολάτρης" να θεωρεί πως ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ;


ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΦΥΛΕΤΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΨΩΡΟΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ";;;


Όπως διαπιστώνουμε,η σχέση "Αρχαιολατρών"-Σιωνιστών και Αναρχικών Ανθελλήνων,είναι κάτι παραπάνω από εμφανής!


Καμία έκπληξη λοιπόν που ο Ιατρόπουλος αρθρογραφούσε στο Ιντιμίντια από το 2002!


Καμία απορία για τη συμμετοχή εκείνου και της Τζάνη ΣΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ!


Όχι μόνο δεν ειναι...εβραιοφάγοι όπως παρουσιάζονται,αλλά αντιθέτως ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ!


Ο κάθε νοήμων Έλληνας,βγάζει τα συμπεράσματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών