Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2011

Αβραμόπουλε τι θα πει "διατύπωσα με σαφήνεια την άποψή μας για την ΑΟΖ"; Να κόψει τις μαλακ@@@ του είπες; ΝΑΙ ή ΟΧΙ


Χωρίς να καταδικάσει δημόσια τις αρλούμπες του Τούρκου ΥΠΕΞ για το Καστελόριζο κλείνει η μέρα για τη ΝΔ. Πριν από λίγο ο Αβραμόπουλος που συναντήθηκε μαζί του (με Παναγιωτόπουλο) έκανε μια δήλωση στην οποία "ξέχασε" να καταδικάσει την προκλητική δήλωση του Τούρκου μέσα στην Ελλάδα με την οποία αμφισβητείτε η κυριαρχία μας στο Καστελόριζο ενώ δεν ξέχασε να μας ενημερώσει, λες και είχαμε καμιά φαγούρα, ότι ...έστειλε χαιρετίσματα στον "φίλο" Ερντογάν!!

Απλά απάντησε σε μια ερώτηση δημοσιογράφου λέγοντας "Διατύπωσα με σαφήνεια την ελληνική θέση και δεν αφέθηκε κανένα περιθώριο για παρερμηνείες"

Δυστυχώς όμως το θέμα κ. Αβραμόπουλε δεν είναι να του διατυπώσουμε στα μουλωχτά και τα κρυφά την θέση μας, "χωρίς περιθώρια για παρερμηνείες", όταν ο άλλος τη διατυπώνει δημόσια και φωναχτά μέσα στο σπίτι μας...

Επιτέλους έλεος με τις δημόσιες σχέσεις. Δώστε λίγο θάρρος στο λαό και απαντήστε τους κατάμουτρα όπως αυτοί μας λένε τις ανοησίες τους

Διαβάστε και την είδηση "τρία πουλάκια κάθονται...":

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας.

Στη συνάντηση - διάρκειας μίας ώρας και είκοσι λεπτών - από τη Ν.Δ. συμμετείχαν επίσης ο Τομεάρχης Εξωτερικών κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Διπλωματικός Σύμβουλος του Προέδρου κ. Άγγελος Υψηλάντης.

Από τουρκικής πλευράς μετείχαν ο βοηθός Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Χαλίτ Τσεβίκ και ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα κ. Χασάν Γκογκούς.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Αβραμόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά, συναντήθηκα με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Αχμέτ Νταβούτογλου. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Τομεάρχης Εξωτερικών κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Είχαμε μια εγκάρδια και φιλική συζήτηση. Είναι γνωστό ότι με τον κ. Νταβούτογλου γνωριζόμαστε πάρα πολύ καιρό και τον παρακάλεσα να μεταφέρει θερμό χαιρετισμό στον φίλο, Πρωθυπουργό της Τουρκίας κ. Ερντογάν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα τα θέματα, που αφορούν στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας, για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται και βεβαίως, για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Είναι γνωστό -και είναι πάγια θέση μας- ότι ενθαρρύνουμε την προώθηση πρωτοβουλιών για την ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες. Από την άλλη μεριά όμως, επαναλάβαμε για μια ακόμα φορά, τις πάγιες και σταθερές ελληνικές θέσεις για όλα τα ζητήματα, πάντοτε σημειώνοντας ότι για την Ελλάδα δεν υπάρχει παρά μονάχα ένα πρόβλημα προς διευθέτηση. Αυτό του καθορισμού της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο.

Συζητήσαμε, επίσης, και για άλλα διμερή ζητήματα, όπως είναι η παράνομη μετανάστευση.

Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση -και εκεί επιμείναμε- στην επίλυση του Κυπριακού, που θεωρούμε ότι είναι το κλειδί για να ανοίξει η πόρτα για ακόμα πιο βαθιές και προχωρημένες σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Συζητήσαμε, επίσης, και για το θέμα της ΑΟΖ.

Συμφωνήσαμε να προωθήσουμε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις ανάμεσα στα δύο αδελφά κόμματα το AKP και τη ΝΔ.

Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα, ουσιαστική και ειλικρινής συζήτηση την οποία κλείσαμε, ανανεώνοντας αμοιβαία, την επιθυμία για μια νέα συνάντηση στο μέλλον.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Αντιπρόεδρε, μια διευκρίνιση ως προς την ΑΟΖ. Συζητήσατε για το Καστελόριζο;

Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Διατύπωσα με σαφήνεια την ελληνική θέση και δεν αφέθηκε κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. 

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει ένας που πιστεύει πως όταν γίνει εξουσία η ΝΔ ο Αβράμ-Πούλος δεν θα προδώσει όπως ό Τζέφ;
    Μα αυτός 'φωνάζει' από μακρυά το τί θα κάνει.
    Γνώμη μου, μόλις ο Σάμ γίνει πρωθυπουργός να τον βάλει αντιπρόεδρο της κυβέρνησης χωρίς καμία αρμοδιότητα μέχρι να βρεί τρόπο να τον καταργήσει τελείως χωρίς βλάβη για την παράταξη. Γιατί αν ο 'κύριος Τίποτα' μπορούσε να ήταν πρωθ, θα έκανε φίλοι πολύ χειρότερα από τον Τζεφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών