Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2011

Απίστευτη Αθλιότητα: Gay πρωταγωνιστές σε κόμικς, που θα απευθύνονται σε μικρά παιδιά, από την Disney

ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

Με μεγάλο ενθουσιασμό αποδέχτηκε η Disney τη δημιουργία έργου για παιδιά που θα περιλαμβάνει gay πρωταγωνιστές κατόπιν παρότρυνσης ομοφυλόφιλου σκιτσογράφου που δουλεύει στη γνωστή εταιρεία κινουμένων σχεδίων. Σύμφωνα με τον ίδιο τον σκιτσογράφο που... ενδέχεται να αναλάβει τη δημιουργία κι επιμέλεια των χαρακτήρων του έργου η αρχική ιδέα για ένα τέτοιο καινοτόμο, όπως το χαρακτήρισε, εγχείρημα προήλθε από την ανάγκη ανανέωσης του προφίλ των ηρώων, μιας και οι κλασικοί ήρωες της Disney θεωρούνται κλισέ και ξεπερασμένοι.
Μάλιστα για να δικαιολογήσει αυτή του την απόφαση ανέφερε ότι στο κάτω-κάτω υπάρχουν αρκετοί ομοφυλόφιλοι που βοήθησαν στη δημιουργία πολλών έργων της Disney κι ότι η δημιουργία ενός έργου όπου θα υπάρχουν δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες δεν είναι και τόσο τρομακτική όσο φαίνεται. Η ίδια η Disney όχι μόνο ΔΕΝ απέρριψε την πρόταση αυτή, αλλά την δέχτηκε, δηλώνοντας ότι είναι ενθουσιασμένη με την στροφή στους ήρωες των κινουμένων σχεδίων, κάνοντας τον σκιτσογράφο να δηλώσει ότι η Disney είναι μια εξαιρετικά φιλική προς τους ομοφυλόφιλους εταιρεία, συν το γεγονός ότι κάθε χρόνο αυτή παρίσταται σε παρελάσεις ομοφυλοφίλων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: Gay ήρωες σκέφτεται να λανσάσει η Disney

3 σχόλια:

  1. Μην μπερδεύετε τη φύση με τα κοινωνικά status. Οι ορμονικές προδιαθέσεις είναι παντελώς θεϊκές, όποιες και αν ειναι αυτές. Ο πουριτανισμός είναι το ίδιο ανήθικος με την όποια άλλη ανηθικότητα γράφετε στα σχόλιά σας. Η διάκρισή σας στη διαφορετικότητα δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτήν του Χίτλερ, που καταδίκασε τη διαφορετικότητα των ανθρώπων στη θρησκεία (Εβραίους στο θρήσκευμα), τσιγγάνους και ινδούς του Νεπάλ (στη φυλή), ομοφυλόφικους (στη σεξουαλικότητα), και ευτυχώς που πέθανε και δεν επικράτησε, γιατί ένας Θεός ξέρει που και αν θα σταμάταγε!
    Δυστυχώς όμως άφησε πολλούς κληρονόμους, σε όλη την Ευρώπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών