Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 05, 2011

Ένα ευαγές «ίδρυμα» και μια είδηση: Ο Νταβο ύτογλου διαθέτει ελληνόφωνο γραφείο δημο σίων σχέσεων στην Αθήνα

Αφετηρία κάθε σοβαρής συζήτησης κάθε στοιχειωδώς σοβαρού κράτους και σοβαρής κοινωνίας είναι τα εξής:
Πρώτον, χώρος των κρατικών λειτουργών είναι ιερός και απαραβίαστος. Είναι άβατος. Εκεί συγκροτούνται οι προϋποθέσεις εκπλήρωσης των εθνικών συμφερόντων, αποτροπής των απειλών, εφαρμογής του διεθνούς δικαίου και διαπραγμάτευσης με τους εξωτερικούς δρώντες.
Μέσα σε αυτό το χώρο...
δεν εισχωρούν άνθρωποι που έχουν σχέση με αμφιλεγόμενα ξένα ιδρύματα (και ξέρουμε όλοι ποια είναι αυτά στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, που έχουν συναλλαγές με τύπους όπως ο Σόρος και άλλους πολιτικά άγνωστους τύπους του διεθνικού και διεθνούς παρασκηνίου και που υπήρξαν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη των «υπηρεσιών» ξένων δυνάμεων.
Δεύτερον, τα λεφτά των φορολογουμένων είναι πολύτιμα, ιδιαίτερα ευαίσθητο σε ποιους δίνονται και ποτέ δεν δίνονται σε ευαγή «ιδρύματα» τα οποία τις δύο τελευταίες δεκαετίες εχθρεύονται καθετί που ενισχύει τα ελληνικά συμφέροντα. Την αντιμετώπιση των αλυτρωτισμών στα Βαλκάνια, την επίλυση του κυπριακού με μια ευρωπαϊκή πορεία, την διασφάλιση μιας αξιόπιστης αποτρεπτικής στρατηγικής απέναντι στην τουρκική απειλή, την αντίκρουση του καταστροφικού σχεδίου Αναν, την επέκταση των χωρικών υδάτων και την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.
Τρίτον, το κράτος ανεξαρτήτως παράταξης στην εξουσία, κλείνει τις πόρτες και κάθε χρηματοδότηση στα ξένα σώματα ιδιαίτερα όταν τα μέλη αυτών των σωμάτων που με ρευστό, κοινωνικοπολιτικά ανεξέλεγκτο και χωρίς την παραμικρή λαϊκή εντολή σχετίζονται με ξένα συμφέροντα.
Ακούγεται λοιπόν ότι ο Νταβούτογλου έρχεται εδώ στην Αθήνα. Ακούγεται ακόμη ότι τρεις ομάδες είναι θορυβημένες.
Πρώτον, οι τούρκοι που βλέπουν τις προβιές τους να ξεπετάγονται γιατί δεκάδες χιλιάδες γνωρίζουν πλέον ότι ο πνευματικός ηγέτης του νέο-Οθωμανισμού δεν είναι μια «προοδευτική περιστερά» αλλά ένα ισλαμικό γεράκι που ενσαρκώνει την πλέον ακραία και επικίνδυνη τουρκική εθνικιστική τάση.
Δεύτερον, οι κατευναστές κάθε είδους των ελληνικών παρατάξεων που συναίνεσαν συνένοχα στην απάθεια που μπορεί να οδηγήσει τους μήνες που έρχονται σε απώλεια μειζόνων εθνικών συμφερόντων στον Αιγαιακό, κυπριακό και θρακικό χώρο. Είναι οι ίδιοι που μας χρεοκόπησαν αν και οι ίδιοι πλούτισαν και που τώρα βυθισμένοι μέσα στα πλούτη τους σφυρίζουν αδιάφορα και ανεύθυνα.
Τρίτον, τα παπαγαλάκια των μέσων ενημέρωσης που συνδέονται με το ευαγές «ίδρυμα», τους κατευναστές πολιτικούς και τα ξένα γεράκια συμπεριλαμβανομένων των τούρκων. Τώρα λοιπόν και ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμνού, συμβαίνει και το πιο ανίερο το πιο απεχθές. Το «ίδρυμα» χωρίς ντροπή και χωρίς αναστολή στο κέντρο της Αθήνας γίνεται το γραφείο δημοσίων σχέσεων του Αχμέτ Νταβούτογλου. Αντί να κάνουν τις θέσεις του και τα βιβλία του φύλο και φτερό και να ελέγξουν τα άλματα, τα σφάλματα, τις αναθεωρητικές απειλές και τα ανίερα νέο-Οθωμανικά στρατηγήματά του, ακούεται ότι διοργανώνουν και διευκολύνουν την προπαγάνδα του. Με τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου. Αντί ο τούρκος υπουργός να ελεγχθεί, αντί να βγει δημόσια και να μιλήσει ανοικτά και ξεκάθαρα, να τύχει ερωτήσεων και επιστημονικών-πολιτικών ανακρίσεων, το ίδρυμα τον βοηθά να μαντρώσει τα περιδεή πολιτικά «ελίτ» (sic) να κάτσουν σαν νέο-Οθωμανοί υποτελείς να ακούσουν την προπαγάνδα του πονηρού τούρκου.
Το ίδιο ίδρυμα θα κάνει στροφές όταν οι αμερικανοί και ο Σόρος αλλάξουν θέσεις, αν βέβαια αλλάξουν. Στις ΗΠΑ πήραν χαμπάρι τον Νταβούτογλου και αλλάζουν γραμμή. Κάποια «γραφεία» του Πενταγώνου όμως λόγω κεκτημένης ταχύτητας συνεχίζουν να δίνουν γραμμή στο «ίδρυμα».
Η κεκτημένη ταχύτητα τους οδήγησε να διαπράξουν το έσχατο: Να γίνουν γραφείο δημοσίων σχέσεων του απειλητικού και εχθρικού Νταβούτογλου. Ας πάρουν κανένα τηλέφωνο την Ουάσινγκτον να μάθουν τι γίνεται μην είναι πίσω από τις εξελίξεις. Εκτός και αν πλέον μιλούν με άλλα «γραφεία», Ανατολικά μας.
Ντροπή και έσχατη κατάντια είναι όλα αυτά. Είναι ισχυρή ένδειξη ότι πιάσαμε πάτο και κάτι μεγάλο συμβαίνει, κάτι μεγάλο θα χάσουμε. Αν έχει μείνει λίγη τσίμπα στους «ιδρυματικούς», πάντως να ακυρώσουν αυτή την ντροπιαστική εκδήλωση. Έκαναν πολλά απαράδεκτα αλλά αυτό πάει πολύ. Γιατί όταν πλέον περπατούν στην Αθήνα θα τους φτύνουν και τα δέντρα. Ακόμη και τα πουλιά που υπερίπτανται εκεί κοντά στο Στάδιο θα τους ρίχνουν κουτσουλιές
OΛΥΜΠΙΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών