Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 06, 2011

Νέο ρεκόρ Πα.Σο.Κ.: Στο 1,681 η αμόλυβδη, και 90,1 το πετρέλαιο θέρμανσης

 Ρόβλια, 'πατέρα των αδικημένων, προστάτη των φτωχών' βγάλε πάλι τους μετρητές

Νέο ρεκόρ έκανε σήμερα η τιμή της αμόλυβδης, που διαμορφώνεται στο 1,681 ευρώ (πανελλαδικός μέσος όρος) από 1,68 ευρώ που ήταν το προηγούμενο μέγιστο, ενώ σε νέα υψηλά διαμορφώνεται και η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, που ξεπέρασε για πρώτη φορά τα 90 λεπτά και διαμορφώνεται στα 90,1 λεπτά το λίτρο.
Οι αυξήσεις αποδίδονται στις... ανοδικές τάσεις που επικρατούν στη διεθνή αγορά καυσίμων εξαιτίας της κρίσης στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Τα νησιά παραμένουν οι ακριβότερες περιοχές για τα καύσιμα, με την αμόλυβδη να κλιμακώνεται έως 1,87 ευρώ το λίτρο (Κεφαλονιά) ενώ οι φθηνότερες περιοχές είναι Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Μακεδονία με τιμές που ξεκινούν από 1.574 ευρώ. Το πετρέλαιο θέρμανσης κλιμακώνεται αντίστοιχα έως 99,9 λεπτά (Κυκλάδες) και ξεκινά από 84 λεπτά (Πέλλα και Εύβοια).
Σημειώνεται ότι η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης με μειωμένο φόρο σταματά στις 30 Απριλίου.
Πηγές της αγοράς ανέφεραν εξάλλου ότι δεν έχουν εμφανιστεί, ακόμη, προβλήματα στον εφοδιασμό της αγοράς με καύσιμα λόγω της δεκαήμερης απεργίας των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια, που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή καθώς συνεχίζονται οι φορτώσεις από το διυλιστήριο της Μότορ Όιλ και οι εισαγωγές καυσίμων. Δεν απέκλειαν πάντως να υπάρξουν προβλήματα τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών