Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 22, 2011

Να παραιτηθούν τώρα Καραμανλής-Πολύδωρας: Ο κυβερνήτης του Τέξας Ρικ Πέρι ζήτησε να "προσευχηθούν" οι πολίτες να βρέξει για να σβήσουν οι φωτιές


http://blackjackoak.files.wordpress.com/2011/04/texas_wildfires-sff.jpg?w=455&h=460Αρχείο:GreekFiresAnim230807-260807-with-datesM.gifΠάνω από 6 εκ στρέμματα έχουν καεί
(για τη σύγκριση τον Αύγουστο του 2007 οι φωτιές στην Ελλάδα έκαψαν 2,7 εκ στρέμματα... δείτε το αnimation δίπλα)
Έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στη βροχή
Ο κυβερνήτης της πολιτείας Τέξας Ρικ Πέρι κάλεσε τους πολίτες να προσευχηθούν να βρέξει, καθώς οι χαμηλότερες θερμοκρασίες βοήθησαν το έργο των πυροσβεστών που καταβάλουν προσπάθειες να ελέγξουν τις πυρκαγιές οι οποίες έχουν αποτεφρώσει πάνω από 600.000 εκτάρια δασικών και άλλων εκτάσεων απ' άκρου σ' άκρο της.

http://www.cbsnews.com/i/tim/2011/04/21/es_0421_TEXAS_FIRE_copy_480x360.jpgΟ Πέρι, ρεπουμπλικάνος πολιτικός, ζήτησε περισσότερη ομοσπονδιακή βοήθεια για τις προσπάθειες να ελεγχθούν τα πύρινα μέτωπα--και κάλεσε τους τεξανούς να κάνουν το ίδιο, δηλαδή να ζητήσουν τη βοήθεια μιας ανώτερης δύναμης, το σαββατοκύριακο του Πάσχα.

"Στην διάρκεια της ιστορίας μας, τόσο ως πολιτεία όσο και ως άτομα, οι τεξανοί ενισχυθήκαμε, νοιώσαμε ασφαλείς, ανυψωθήκαμε με τις προσευχές", ανέφερε ανακοινωθέν του κυβερνήτη Πέρι. "Είναι αρμόζον οι τεξανοί να συνενωθούν και να προσευχηθούν για να ζητήσουν ταπεινά να τελειώσει αυτή η συνεχιζόμενη ξηρασία και αυτές οι καταστροφικές πυρκαγιές".

http://i.treehugger.com/files/March%207,%202006%20US%20Drought%20Severity%20Map.jpgΟ ψυχρότερος καιρός ήδη βοήθησε τους περίπου 1.800 πυροσβέστες και το προσωπικό υποστήριξης να περιορίσουν εννιά μέτωπα και να σημειώσουν πρόοδο σε αρκετά άλλα την Πέμπτη. Ωστόσο αξιωματούχοι και μετεωρολόγοι προειδοποίησαν ότι οι καιρικές συνθήκες που ευνοούν τις ταχύτατα κινούμενες πυρκαγιές -- οι οποίες έχουν ήδη στοιχίσει τη ζωή δύο εθελοντών δασοπυροσβεστών κι έχουν καταστρέψει 200 σπίτια μέσα στον Απρίλιο -- δεν θα μεταβληθούν οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών