Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 22, 2011

Αποκαθήλωση της εικόνας του Χριστού με εντολή Χρ.Κορτζίδη στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης


Σ.Σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πάνω από όλα η "οικουμενικότητα" των θρησκειών...
Ωραία εποχή διαλέξατε καθάρματα.... 

ΤΟ... ΝΕΟ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ" ΠΝΕΥΜΑ!
Η ξαφνική, αυθαίρετη αφαίρεση της εικόνας του Χριστού από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού – Αργυρούπολης, με ευθύνη του δημάρχου κ. Χρ. Κορτζίδη και του προέδρου του Δ.Σ. κ. Αγγ. Παπασπύρου, αποκαλύπτει τον τρόπο και τις αρχές με τις οποίες η νέα διοίκηση του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης επιλέγει να διαχειριστεί τα θέματα του ενιαίου δήμου...
Οι χριστιανικές αξίες της ελευθερίας, δικαιοσύνης, αδελφοσύνης, αγάπης και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο που εκφράζονται συνολικά με τη εικόνα του Χριστού, θεωρούνται από τη διοίκηση αναχρονιστικές, ενοχλητικές και ασυμβίβαστες με τον τρόπο που αποφασίζει να ασκήσει την εξουσία η διοίκηση του Δήμου.
Το θέμα μάλιστα... τέθηκε στο Τοπικό συμβούλιο Αργυρούπολης και από ένα π.Αντιδήμαρχο, για να πάρει την απάντηση, ότι η εικόνα του Χριστού αποκαθηλώθηκε, ως "αντιβαίνουσα στην αρχή της θρησκευτικής ελευθερίας!"

Να σημειωθεί ότι η εικόνα είχε αναρτηθεί στη θέση αυτή από ιδρύσεως της πρώτης κοινότητας Αργυρούπολης, πριν από έξη δεκαετίες, και διατηρήθηκε εκεί με σεβασμό από όλες τις διοικήσεις του Δήμου, πλην της σημερινής!!!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών