Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 03, 2011

Είμαστε άξιοι της τύχης μας

Είμαστε άξιοι της τύχης μας, καθαρόαιμοι ανατολίτες. Περιμένουμε με τεράστια υπομονή που δεν στηρίζεται σε καμιά λογική το κισμέτ, περιμένουμε είτε να σωθούμε με κάποιο μαγικό τρόπο, να πέσει μάννα από τον ουρανό, είτε να αγιοποιηθούμε μέσα από την επερχόμενη καταστροφή χωρίς να ξέρουμε με ποιο τρόπο θα γίνει και αυτό.

Τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς έχουν αφήσει... βαρύ σημάδι πάνω στα γονίδια μας, είμαστε ακόμα ραγιάδες πιστεύουμε ακόμα στο σφάξε με πασά μου να αγιάσω.

Δεν δικαιολογείται αλλιώς... η απάθεια μας σ’ αυτά που γίνονται και σε αυτά που θα ακολουθήσουν.

Το ιστορικό της Αργεντινής υπάρχει. Εκεί το ΔΝΤ ακολούθησε την ίδια πορεία, περικοπές μισθών και συντάξεων, κλείσιμο νοσοκομείων, ξεπούλημα κρατικών πόρων, και τέλος κατάσχεση των χρημάτων στις τράπεζες και ο λαός έμεινε στην κυριολεξία χωρίς χρήματα στον δρόμο πεινασμένος και εξαθλιωμένος.

Αυτά μας ετοιμάζουν!

Το βλέπουμε!

Έρχονται αύριο πάλι να μας βάλουν νέους όρους και φόρους επειδή δεν πνιγήκαμε ακόμα και να μας σπρώξουν ακόμα πιο κάτω.

Εμείς καθόμαστε και κάνουμε αντίσταση από το πληκτρολόγιο αντί να είμαστε εκεί και να τους διώξουμε.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOG


Έχουμε ένδοξη ιστορία με αγώνες και ήρωες από τις Θερμοπύλες, το Μανιάκι και το Βίτσι και έχουμε κωλώσει μπροστά σε πέντε διεθνείς αλήτες.

Ότι δεν έχει καταφέρει κανένας ξένος θα το καταφέρει μόνος του ο ΓΑΠ μαζί με τους Υπουργούς του που καταλαβαίνουν τι κάνουν εις βάρος μας αλλά είναι ανελέητοι.

Οι κυβερνώντες δεν είναι απλά υπάλληλοι ξένων συμφερόντων γιατί θα μπορούσαν αν μη τι άλλο να παραιτηθούν ή να προβάλουν αντίσταση (έλεγχος χρέους από διεθνή επιτροπή για το πόσο και ποιο είναι το πραγματικό χρέος), είναι στρατιώτες μισθοφόροι σε διατεταγμένη υπηρεσία καταστροφής.

Επιτέλους δεν θέλει σοφία για να καταλάβουμε που μας οδηγούν, αυτοί το ξέρουν το έχουν μάθει στα πανεπιστήμια. Με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει σωτηρία της οικονομίας αλλά μόνο καταστροφή. Καταστροφή για όλους.

Οι «κύριοι» που εκλέξαμε να μας κυβερνούν μέσα από σωρεία λαθών εσκεμμένων ή όχι ή ακόμα χειρότερα βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου μας οδήγησαν εδώ, έχουν δημιουργήσει τεράστιες προσωπικές περιουσίες χωρίς ποτέ να έχουν δουλέψει, έχουν δημιουργήσει νόμους που καλύπτουν αυτούς και τα κλοπιμαία τους και έχουν προφυλάξει τα νώτα τους, κάποια στιγμή θα φύγουν στο εξωτερικό να ζήσουν όμορφα και ωραία αλλά εμείς θα είμαστε εδώ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOG


Δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από κανένα κόμμα, αυτοί είναι όλοι βολεμένοι, αυτοί μας οδήγησαν εδώ δεν μπορούν και δεν θέλουν να μας σώσουν.

Δεν έχουν κάνει καμιά περικοπή στην χλιδή τους στους μισθούς τους και τα αυτοκίνητα τους, αλλά μόνο περικοπές σε μας τους βλάκες που τους ψηφίζουμε για να μας σώσουν, μας κοροϊδεύουν στα μούτρα και το μόνο που κάναμε σαν λαός πετάξαμε ένα γιαούρτι.

ΕΡΩΤΩ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΕΙ;

ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;


Αγοράζουν υποβρύχια που γέρνουν, μαχητικά τυφλά, χόβερκραφτ που δεν κάνουν για την Μεσόγειο, αγοράζουν τρένα που δεν χωράνε στις γραμμές, δίνουν τις Εθνικές οδούς σε «δικές» τους εταιρείες, πληρώνουν στην SIEMENS και λαδώνονται από αυτήν, αγοράζουν άχρηστα φάρμακα. Μια επιτροπή διερεύνησης του σκανδάλου SIEMENS βγάζει τέσσερα διαφορετικά πορίσματα αλλά δεν διώκεται κανείς, και οι υπαίτιοι φεύγουν στο εξωτερικό.

Δεν μπορεί να χρωστάμε για στημένες αγορές μαϊμούδες. Πάρτε τα πίσω και τα F16 και τα υποβρύχια και τα τρένα.

Κάθε μέρα βγαίνουν καινούργια σκάνδαλα λες και δεν τα γνώριζαν χτες αλλά και πάλι δεν γίνεται τίποτα, καμιά δίωξη.

Έχουμε χορτάσει «τρόμο» μέσα από τους ελεγχόμενους δημοσιογράφους της δικιάς τους τηλεόρασης.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOG


Έχουν κάνει την πατρίδα μας καταφύγιο αλλοδαπών. Τους δίνουμε φαί και δουλειά, αλλά δεν χωράμε όλοι εδώ και μας λένε και ρατσιστές. Τους ανεχόμαστε στην Υπατία από όπου οι ξένοι φεύγουν νικητές λέγοντας «αγώνας που χάθηκε είναι αυτός που δεν δόθηκε».

ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ;

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

http://staratalogia.blogspot.com/2011/04/blog-post_7719.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών