Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 02, 2011

Δεν έχεις το Θεό σου ρε Καρατζαφέρη... Τι άλλο θα κάνεις για να πάρεις μια με δύο ψήφους; Πόση ξεφτίλα ακόμα;

Τώρα στηρίζει τον Καραμανλή... !!!!!!!!

Προφανώς πήρε είδηση ή του το σφύριξαν ότι οι Κυριακάτικες θα είναι τίγκα στην παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα για τη 'ρήξη των σχέσεων μεταξύ Καραμανλή και Σαμαρά', με τον πρώην Πρωθυπουργό να δίνει εντολή στους 'υπηκόους' να συγκροτήσουν μπλοκ κατά του Σαμαρά και άλλα τέτοια φαιδρά, και βγήκε ο μέγιστος καιροσκόπος και άθλιος πολιτικάντης Καρατζαφέρης να πει τη μ@λ@κι@ μπας και πάρει καμμία ψήφο από τους εγκεφαλικά ανάπηρους που διαβάζουν τα ρεπορτάζ στα ΜΜΕ της προπαγάνδας..

Ο άνθρωπος είναι τόσο γλοιώδης που φτάνει σε σημείο να εκμεταλλευτεί ακόμη και μια ανύπαρκτη 'κόντρα', γεννημένη στα γκεμπελικά γραφεία των ΜΜΕ, προς όφελός του...

Α, ρε 'μαύρο' που έρχεται και δεν το περιμένει..
Διαβάστε την ανακοίνωση στήριξης του Λα.Ο.Σ. στον Καραμανλή


Θέση υπέρ του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή πήρε σήμερα ο ΛΑΟΣ, ο οποίος, σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι η πορεία του κ. Καραμανλή στην πρωθυπουργία «δεν ήταν αδιαλείπτως αρνητική».
Το γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ κατηγορεί τον πρωθυπουργό Γ.Α. Παπανδρέου ότι παρά την ισχυρή πλειοψηφία που διαθέτει αδυνατεί να διαχειριστεί τα προβλήματα.
«Ο κ. Καραμανλής μπορεί να μην ευτύχησε ούτε ο ίδιος, ούτε ο τόπος κατά τη δεύτερη Πρωθυπουργική θητεία του, αλλά η πορεία του - με ισχνοτάτη πλειοψηφία - δεν ήταν αδιαλείπτως αρνητική, όπως καταγράφεται η αντίστοιχη του κ. Παπανδρέου, που εξελέγη με ισχυροτάτη πλειοψηφία, την οποία αδυνατεί να διαχειριστεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΛΑΟΣ.
Υποστηρίζει ακόμη ότι η σύγκριση του δεύτερου με τον πρώτο είναι ατυχής και παραπέμπει στην προσπάθεια του κ.Καραμανλή για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, «τη βελτίωση των σχέσεων με τη Ρωσία, τα όποια αποτελέσματα της Συνόδου του Βουκουρεστίου», τα οποία «δεν επιτρέπουν την «ισοπέδωσή» του, παρά την εσωτερική και οικονομική κατάπτωση της χώρας».
Και καταλήγει η ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «ευεργετηθέντες αχάριστους».
«Ο κ. Κ. Καραμανλής υπήρξε εξαιρετικά σκληρός απέναντί μας, και φυσικά καθ΄ οιονδήποτε τρόπο δεν μας ευεργέτησε για να μας φοβάται, καθ΄ όσον «ουδείς επικινδυνέστερος εχθρός, εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών