Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 20, 2011

O ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΧΤΙΖΕΙ ΒΙΛΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ALTER ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ

 Σ.Σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ (Την Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται και η ανακοίνωση του οριστικού κλεισίματος του ΑΛΤΕΡ, με 700 περίπου εργαζόμενους να υπόκεινται την δική τους "στάυρωση")

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο: την ώρα που οι εργαζόμενοι στο Alter, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι, είναι απλήρωτοι, ζουν στην ανασφάλεια και το μέλλον τους διαγράφεται αβέβαιο, ο Κώστας Γιαννίκος παράλληλα με τις ανέξοδες υποσχέσεις που μοιράζει, δεν σταμάτησε λεπτό τις εργασίες των εκατοντάδων τετραγωνικών της βίλλας που χτίζει στην παραλιακή λεωφόρο, Αθηνών – Σουνίου! Σύμφωνα με πληροφορίες...
οι εργαζόμενοι του καναλιού συλλέγουν στοιχεία προκειμένου να καταγγείλουν στην Πολεοδομία την αυθαίρετη οικοδομή – όπως υποστηρίζουν – με την ειδυλλιακή θέα στον Σαρωνικό. Το παιχνίδι χοντραίνει και οι εργαζόμενοι δεν έχουν πρόθεση να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια, όσο η κοροϊδία και ο εμπαιγμός συνεχίζονται.

Να σημειωθεί ότι αύριο λήγει η προθεσμία σύμφωνα με την υπόσχεση του Κώστα Γιαννίκου ότι θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στο Alter, ενώ σήμερα είναι η τελευταία ημέρα όπως ορίζει ο νόμος για την καταβολή του δώρου του Πάσχα. Σε περίπτωση μη καταβολής η νομοθεσία προβλέπει αυτόφωρο για τον υπεύθυνο της εταιρίας.
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών