Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 24, 2011

Νίκη των "Αριστερών" θέλουν οι Γάλλοι...

Το 60% περίπου των Γάλλων επιθυμεί τη νίκη της Αριστεράς στις προεδρικές εκλογές του 2012, έναντι του 40% που επιθυμεί μία νίκη της δεξιάς, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ifop που δημοσιεύεται σήμερα στο περιοδικό Paris Match.
Για την ακρίβεια,
το 57% των ερωτηθέντων επιθυμεί τη νίκη της Αριστεράς, καταγράφοντας αύξηση μίας εκατοστιαίας μονάδας σε διάστημα μίας εβδομάδας, ενώ το 38% τάσσεται υπέρ της νίκης της δεξιάς, έναντι 40% πριν από μία εβδομάδα.
Ως προς τη δημοτικότητα των πολιτικών προσωπικοτήτων, ο Ντομινίκ Στρος Καν συγκεντρώνει 42% των προτιμήσεων, έναντι 71% την περασμένη εβδομάδα, ο κεντρώος Ζαν Λουί Μπορλού, ο οποίος εκθρόνισε τον Στρος Καν, προηγείται με 68%, ο ανερχόμενος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Φρανσουά Ολάντ συγκεντρώνει 63% (+1%), ο σοσιαλιστής δήμαρχος του Παρισιού το 61% (-4%) και η Μαρτίν Ομπρί 58% (+2%).
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί έρχεται δέκατος με 34% (+1%), η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λε Πεν συγκεντρώνει το 29% (-4%) και έρχεται δωδέκατη.
Στο Σοσιαλιστικό Κόμμα, ο Φρανσουά Ολάντ αναδεικνύεται νικητής στη μονομαχία με την Μαρτίν Ομπρί (59%-39%) επί του συνόλου του πληθυσμού, ενώ ως προς τους ψηφοφόρους του Σοσιαλιστικού Κόμματος η διαφορά ανάμεσά τους είναι μικρότερη, 53-46%.
Ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του θα ορισθεί στις προκριματικές εκλογές του Οκτωβρίου. Μετά τον αποκλεισμό του μεγάλου φαβορί, του Ντομινίκ Στρος Καν, αναμένεται η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Μαρτίν Ομπρί, καθώς ο Φρανσουά Ολάντ έχει ήδη ανακοινώσει τη δική του υποψηφιότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών