Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 12, 2011

'Οχι στο γκρέμισμα της παιδείας

Αυτή η κυβέρνηση με τις αποφάσεις της, είναι πράγματι επικίνδυνη για το μέλλον της πατρίδας. Αυτή η κυβέρνηση με τις πράξεις της έρχεται κάθε μέρα να μας αποδεικνύει την ανικανότητά της  να σχεδιάσει και να προωθήσει πολιτικές με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία.

Η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου υπάρχει και λειτουργεί ως ένας απλός εντολοδόχος της Τρόικας, σε μια επικίνδυνη αποστολή διάλυσης των πάντων.  Και όλοι εμείς παρακολουθούμε με...
οργή και τρόμο τη πορεία της προς το απόλυτο μηδέν..
Μετά τις καταστροφικές της παρεμβάσεις στην οικονομία, και σε ότι άλλο προσφέρεται για υποτίμηση  μέχρι εξευτελισμού, έρχεται τώρα να «αναδιαρθρώσει» και την Παιδεία.

Επιχειρείται να αλλοιωθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της εκπαίδευσης.
  1. Μετά την κατάργηση του παιδαγωγικού ινστιτούτου από ανεξάρτητη δημόσια υπηρεσία σε νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, επιχειρείται παράλληλα και η
  2. Κατάργηση του οργανισμού εκδόσεων διδακτικών βιβλίων ο οποίος πρόσφερε το δωρεάν δημόσιο βιβλίο στους έλληνες μαθητές με ελάχιστο κόστος παραγωγής.
  3. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται  η κατάργηση τμημάτων περιφερειακών πανεπιστημίων της χώρας και των ΤΕΙ συντελώντας στην συρρίκνωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Η κατάργηση των δύο τμημάτων του ΤΕΙ στη Κεφαλονιά  δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει.  Και σε τούτο τον αγώνα δεν χωρούν ούτε κομματικές ετικέτες ούτε προσωπικές πολιτικές. Όλοι μας έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να αντιδράσουμε δυναμικά και να απαιτήσουμε  την άμεση ανάκλησή της. Με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα. Σήμερα & Τώρα. 
Ο λαός της Κεφαλονιάς μένει έκπληκτος & αισθάνεται ντροπή!!!

τόσο μπροστά στην αδιαφορία που επιδυκνείει ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όσο και των υπολοίπων Κεφαλλήνων μεγαλουπουργών της κυβέρνησης.  

Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη δικαιούνται καλύτερης τύχης. Και κανένας μα κανένας δεν μπορεί ούτε έχει το δικαίωμα να   μας την στερήσει.

Σοφία Λουκέρη
Πολιτευτής Ν.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών