Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 12, 2011

Η CIA θα δείξει φωτογραφίες της σορού του μπιν Λάντεν ΜΟΝΟ σε μέλη του Κογκρέσου

Ο υπόλοιπος κόσμος δε χρειάζεται να δει κάποια φωτογραφία για να πειστεί... Τι τα έχουμε τα ΜΜΕ
Η CIA θα δείξει, αυτήν την εβδομάδα, σε μέλη του Κογκρέσου φωτογραφίες της σορού του Οσάμα μπιν Λάντεν που σκοτώθηκε στο Πακιστάν σε αμερικανική επιχείρηση.
Ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών Ντατς Ρουπερσμπέργκερ, ανώτατος εκπρόσωπος της επιτροπής Μυστικών Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων θα...
μεταβεί στην έδρα της CIA(ε, που αλλού...σιγά μη τις μεταφέρουν μέχρι το Κογκρέσο) στο Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια, ανακοίνωσε η εκπρόσωπός του Χέδερ Μολίνο.
Ο πρόεδρος της συγκεκριμένης επιτροπής Μάικ Ρότζερς είδε τις φωτογραφίες αυτές στις 2 Μαΐου.
Και άλλα μέλη των δύο σωμάτων, που συμμετέχουν στις επιτροπές Μυστικών Υπηρεσιών και Αμυνας κλήθηκαν να δουν τις φωτογραφίες του Οσάμα μπιν Λάντεν, ανακοίνωσε το Κογκρέσο.
Από την πλευρά του, ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Τζον Μακέιν δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν σκοπεύει να δει τις φωτογραφίες. «Έχω δει πολλούς νεκρούς στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.
Στο μεταξύ, ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τζέιμς Ινχοφ από την Οκλαχόμα που είδε τις φωτογραφίες τόνισε πως δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο αρχηγός της αλ Κάιντα είναι νεκρός.
«Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Είναι αυτός, είναι νεκρός. Είναι παρελθόν», τόνισε στο CNN(σε πιστέψαμε.. αφού το είπες και στο CNN..).
Ο Ινχοφ δήλωσε πως είδε 15 φωτογραφίες--εννιά από το σημείο της επίθεσης, τρεις από το αεροπλανοφόρο Vinson και τρεις παλαιότερες του μπιν Λάντεν για σύγκριση.
«Φυσικά είναι φρικιαστικές γιατί τραβήχτηκαν αμέσως μετά την επιχείρηση»(να πας για ψυαχανάλη να αποφύγεις το μετατραυματικό σοκ...), τόνισε ο ίδιος επισημαίνοντας ότι σε ορισμένες φαίνεται το εγκεφαλικό υγρό.
Ο γερουσιαστής, που τάχθηκε υπέρ της δημοσιοποίησης των φωτογραφιών, είπε ακόμα πως τουλάχιστον δύο φωτογραφίες από το αεροπλανοφόρο θα μπορούσαν να δημοσιευτούν γιατί είναι εύκολο να αναγνωριστεί ο μπιν Λάντεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών