Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 09, 2011

Οι δικηγορικοί σύλλογοι δεν αναγνωρίζουν την Τρόικα ως θεσμικό όργανο...

Αύτη είναι μια πραγματική στάση αντίστασης και δήλωνει απερίφραστα πως η Τρόικα είναι κατοχικη δύναμη και δεν έχει κανένα δικαίωμα εξουσίας στη Χώρα.

Οι δικηγόροι όλης της χώρας αρνούνται να συναντηθούν με την τρόικα, καθώς δεν την "αναγνωρίζουν ως θεσμικό όργανο", αλλά "ούτε νομιμοποιούν τη παρουσία της" στην Ελλάδα.

Την Κυριακή συνήλθε -εκτάκτως- στην Αθήνα η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Ελλάδος, με μοναδικό θέμα την συνάντηση των εκπροσώπων του δικηγορικού σώματος, με αντιπροσωπεία της τρόϊκας, την προσεχή Τρίτη στις 6 μ.μ.

Για τη συνάντηση αυτή, ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλο, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Αθανάσιος Ξηρός.

Η Ολομέλεια, με ψήφους 33 έναντι 9, αποφάσισε ότι οι "δικηγόροι αποδέχονται ως συνομιλητή τους μόνο τον υπουργό Δικαιοσύνης, ως θεσμικό εκπρόσωπο της εκλεγμένης πολιτικής ηγεσίας του τόπου και καθ' ύλην αρμόδιο για τα θέματα του κλάδου τους, με τον οποίο ανέκαθεν βρίσκονται σε απόλυτη συνεργασία για την επίλυση όλων των θεσμικών τους ζητημάτων".

Όμως, οι δικηγόροι "σε καμία περίπτωση δεν δέχονται να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη συνάντηση, με συνομιλητές εκπροσώπους της Τρόϊκα, την οποία δεν αναγνωρίζουν ως θεσμικό όργανο, ούτε νομιμοποιούν τη παρουσία της στην Ελληνική Δημοκρατία"

2 σχόλια:

  1. Αρα θα πρεπει με βαση το συνταγμα και την νομοθεσια να καταργησουν το μνημονιο και να δοθουν αποζημιωσεις στους αδικημενους, εστω επιστροφη στο παλαιο εργασιακο καθεστος. Ο εισαγγέας έπρεπε να ειχε παρέμβει αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για δες κατι ευαισθησιες οι δικηγοροι...τοσα χρονια που τα σαπια κομματα μοιραζαν χρημα με τα δανεικα οι δικηγοροι ηταν μουγγοι με το αζημιωτο φυσικα, τωρα σηκωσαν μπαιρακι ανταρτικο και βγηκαν στο κλαρι...ρε σε ποιους τα πουλατε αυτα τα σαπια που σας πηρε ο πονος...αφου μονο οταν εβαλαν χερι στις αμοιβες πηραν χαμπαρι το δραμα της χωρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών