Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 01, 2011

Τι ξεφτίλα!... Καταυλισμοί λαθρομεταναστών κατάντησαν τα ΑΕΙ μας...

 Και κυριολεκτικά θα έχουμε πολυφυλετική, πολυπολιτισμική παιδεία...

Με το πέρασμα του χρόνου τα περισσότερα ΑΕΙ έχουν μετατραπεί σε πεδίο ανάπτυξης παράνομων δραστηριοτήτων. Ανθεί το παρεμπόριο στους χώρους της ΑΣΟΕΕ, πραγματοποιείται μεγάλης κλίμακας διακίνηση ναρκωτικών στον περιβάλλοντα χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ τις βραδινές ώρες η Νομική Αθηνών μετατρέπεται σε άσυλο αστέγων κυρίως αλλοδαπών.

 ΑΣΟΕΕ


Οι μετανάστες της Πατησίων, σύμφωνα με καταγγελίες φοιτητών, χρησιμοποιούν μία ακόμη από τις ελληνικές... ιδιαιτερότητες, για να κάνουν την δουλειά τους με άνεση. Ο λόγος για το πανεπιστημιακό άσυλο, το οποίο προφανώς πλέον ισχύει και για όσους ασχολούνται με το παραεμπόριο.

 Εάν βρεθεί κανείς έξω από πανεπιστημιακές σχολές της πρωτεύουσας, αμέσως αντιλαμβάνεται ένα πλήθος αφρικανών, με τα απλωμένα τους σεντόνια. Θα νομίσει ίσως κάποιος ότι αυτό γίνεται, διότι έχουν ως target group τους φοιτητές, στους οποίους θέλουν να πουλήσουν πράγματα. Η αλήθεια είναι όμως διαφορετική. Υπάρχουν δύο λόγοι που βρίσκουμε όλους αυτούς τους παρανόμους γύρω από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Ο πρώτος είναι ότι μέσα σε αρκετά από αυτά αποθηκεύουν την πραμάτεια τους. Ο δεύτερος είναι ότι σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου, μπορούν εύκολα να μπουν μέσα σε αυτά, έτσι ώστε η αστυνομία να μην μπορεί να τους προσαγάγει. Το πανεπιστημιακό άσυλο, στην υπηρεσία του παραεμπορίου.

 Αρκεί όμως μια βόλτα στην Πατησίων, έξω από την ΑΣΟΕΕ, για να καταλάβει κανείς το τι ακριβώς συμβαίνει. Δεκάδες σεντόνια μικροπωλητών που εκτείνονται όχι μόνο μπροστά στο οικοδομικό τετράγωνο της ΑΣΟΕΕ αλλά και στα διπλανά του. Σεντόνια γεμάτα με προϊόντα, για τα οποία φυσικά κανείς δεν πληρώνει φόρο, ενώ την ίδια στιγμή τα εμπορικά καταστήματα της Πατησίων κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Μπροστά στην είσοδο της νομικής, στον πεζόδρομο ανάμεσα στην Ακαδημίας και στην Σόλωνος, το ίδιο σκηνικό. Σύμφωνα με κάποιους ακόμη και μπροστά στα Προπύλαια, τα οποία κάποιοι προσπαθούν να θεωρήσουν ως άσυλο, η ίδια ιστορία.

Φοιτητές μας είπαν ότι σε κάποιες σχολές, ιδιαίτερα στην ΑΣΟΕΕ, κάποιοι αποθηκεύουν και τα εμπορεύματά τους μέσα στους χώρους της Σχολής.

 Πολυτεχνείο και Νομική

Ταυτόχρονα πολλοί μετανάστες καταλύουν τα βράδια στον εσωτερικό χώρο του κτιρίου Γκίνη στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Το μικρό υπόγειο που βρίσκεται στο εν λόγω κτίριο αλλά και η κεντρική αίθουσα γνωστή για την αρχιτεκτονική της αξία αποτελούν χώρο διαμονής πολλών παράνομων μεταναστών παρά το γεγονός ότι εκεί διεξάγονται  συνήθως οι φοιτητικές εκλογές. Ωστόσο, όταν η αστυνομία δεν διενεργεί κάποια επιχείρηση «σκούπα», ο εξωτερικός χώρος του πανεπιστήμιου είναι απροσπέλαστος. Χρήστες ναρκωτικών, εκδιδόμενες γυναίκες, μετανάστες  κατακλύζουν την Πατησίων με αποτέλεσμα το πανεπιστήμιο τα βράδια να αποτελεί «επικίνδυνη ζώνη» για οποιοδήποτε διερχόμενο.  Λίγο πιο πάνω, στην Πανεπιστημίου, τα βράδια άστεγοι μετανάστες πηδούν την κλειδωμένη κερκόπορτα της Νομικής και κοιμούνται στο προαύλιο χώρο.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών