Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 18, 2011

Οι τελευταίες εξελίξεις για τις φοιτητικές εκλογές...

Για πάμε γρήγορα, γρήγορα να ρίξουμε μια ματιά στο τι συμβαίνει σε ολόκληρη την Ελλάδα και τα Πανεπιστήμια όπου σήμερα διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές...

Ξεκινάμε με την Αθήνα:
Περιέργως ακόμη και μετά το κύμα του μεσημεριού η συμμετοχή φαντάζει μειωμένη. Τόσο που προβληματίζει τους πάντες και με την ΠΚΣ να χαίρεται ιδιαίτερα καθώς έχει τα περισσότερα 'μπετό' ψηφοδέλτια. Στη μοναδική σχολή που η συμμετοχή δείχνει να ανεβαίνει κατακόρυφα είναι η ΑΣΟΕΕ που η ΠΑΣΠ κυριαρχεί. Ωστόσο κρυφά χαμόγελα υπάρχουν στη ΔΑΠ ήδη, για το μέχρι τώρα αποτέλεσμα σε Φιλοσοφική και ΕΚΠΑ που δείχνει να ανεβάζει τα ποσοστά της και η ΠΑΣΠ να δέχεται πιέσεις από τους "Αριστερούς". Μυστήριο στη Νομική που πανηγυρίζουν όλοι.
Στο Πα.Πει. η συμμετοχή έχει μειωθεί δραματικά, κάτι που θα δυσαρεστήσει τους υπεύθυνους της ΔΑΠ
Θεσσαλονίκη:
Απλά τα πράγματα.. Όσο ανεβαίνει η συμμετοχή η ΔΑΠ θα εδραιώνει τη διαφορά και τη νίκη της. Στο ΑΠΘ πάντως σημειώνεται σχετική μείωση των εισερχομένων στις κάλπες.
Κρήτη:

Η ΠΑΣΠ κυριαρχεί.. Η συμμετοχή στο Ηράκλειο ιδιαίτερα υψηλή σε αντίθεση με Χανιά και Ρέθυμνο. Αν συνεχιστεί η ίδια ροή τότε θα δούμε ποσοστά ανάλογα με τα περσινά. Κάτα που θα χαροποιήσει τη ΔΑΠ που δέχεται και εσωκομματικά χτυπήματα στο "νησί" από τα 'ντορόπαιδα'.
Θεσσαλία:
Το προπύργιο της ΠΑΣΠ, ο Βόλος, ενδεχομένως να τις φέρει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Στα κεντρικά της ΠΑΣΠ έρχονται πληροφορίες για αυξημένη συμμετοχή και συνολικά αυτοδυναμία της στην περιοχή. Στη Λάρισα η ΔΑΠ είναι πρώτη δύναμη, όπως και στα Τρίκαλα.
Θράκη:
Αν εξαιρέσουμε την Ξάνθη, η ΔΑΠ αδημονεί να προσέλθουν στις κάλπες οι φοιτητές καθώς ισχυροποιείται. Στην Κομοτηνή και στην Αλεξανδρούλη πάει για αυτοδυναμίες.
Ήπειρος - Ιόνιο:
Τα καταφέρανε οι ΔΑΠιτες και θα χάσουν όλες τις σχολές.. Φαίνεται με τα μέχρι τώρα δεδομένα ότι μόνο μια σχολή μπορούν να διεκδικήσουν. Σκατά τα κάνανε και η άλλωτε πρώτη δύναμη, με αυτοδυναμία, στην περιοχή θα έρθει δεύτερη και καταϊδρωμένη.

Περισσότερα μετά τις 6 όταν και θα έχουμε καλύτερη εικόνα των πραγμάτων, από πλευράς συμμετοχής καιι δυναμικής των παρατάξεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών