Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 05, 2011

Σωθήκαμε..."Fast track" και στον Τουρισμό εξήγγειλε η κυβέρνηση...

Είχε τόση μεγάλη επιτυχία ο πρώτος σχεδιασμός "Fast Track" του Παμπούκη και είπαν να εφαρμοστεί και αλλού...
Για τα κυβερνητικά μέτρα που έχουν ως στόχο την προσέλκυση τουριστικών επενδύσεων και ξένων επισκεπτών μίλησε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γ. Νικητιάδης στον ΣΚΑΪ.
Ο κ. Νικητιάδης έκανε λόγο για «fast track» στον τουρισμό με οne stop shop υπηρεσίες για τους επενδυτές. για να διασφαλίζεται η αποτελεσματική αντιμετώπιση όποιων προβλημάτων συναντούν ανεξαρτήτως του ύψους της επένδυσης.
Για..
τις αλλαγές στην τουριστική κατοικία διευκρίνισε ότι οι συγκεκριμένες κατοικίες θα είναι χωροταξικά και διοικητικά αναπόσπαστο μέρος ενός κεντρικού ξενοδοχειακού κτηρίου.
«Περιμένουμε πολύ μεγάλα οφέλη, εκατομμύρια Ευρωπαίων ενδιαφέρονται για να αγοράσουν μία τουριστική κατοικία στη χώρα μας λόγω του κλίματος» σημείωσε.
Για τη μείωση του «σπατόσημου» τους χειμερινούς μήνες στα αεροδρόμια της χώρας ο υφυπουργός δήλωσε ότι ξεκινάει τώρα η σχετική διαδικασία. «Είναι κάτι που έπρεπε να το είχαμε δει και είναι πολύ σημαντικό για τα περιφερειακά αεροδρόμια και θα φέρει πολλές πτήσεις μαζί με άλλες δράσεις» επισήμανε.
Ο κ. Νικητιάδης ανέφερε επίσης ότι το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια είναι έτοιμο και έχει υπογραφεί από τους συναρμόδιους υπουργούς, ενώ υπάρχουν ήδη τρεις εταιρείες που ενδιαφέρονται να φέρουν υδροπλάνα στα νησιά.
Για την θερινή περίοδο ο υφυπουργός προέβλεψε πολύ σημαντικές αυξήσεις τόσο στις αφίξεις όσο και στα έσοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών