Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 02, 2011

Osama όπως Obama.



Γράφει ο Κλεισθένης.

Δύο πρόσωπα απασχόλησαν σήμερα τα ΜΜΕ.
Ο «τρομοκράτης» Osama Bin-Laden και ο «δημοκρατικός» Barack Obama.
Ο πρώτος γέννημα των μυστικών υπηρεσιών (χρησιμοποιήθηκε παλιότερα στο Αφγανιστάν) και ο δεύτερος εκλεγμένος πρόεδρος των «δημοκρατικών» ΗΠΑ.
Φημολογήθηκε (ακόμη δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις) ότι ο Bin Laden δολοφονήθηκε στο Πακιστάν, τα μέχρι τώρα στοιχεία και ειδικότερα η παραποιημένη παλιότερη φωτογραφία του Οσάμα καθώς και η δήλωση ότι έγινε το τελετουργικό που προβλέπουν οι μουσουλμανικοί κανόνες και το σώμα του ρίχτηκε στη θάλασσα δημιουργούν σειρά ερωτημάτων και δίνουν το δικαίωμα για καχύποπτες σκέψεις.
Ας υποθέσουμε ότι... αληθεύει η είδηση και ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι νεκρός. Αυτό σημαίνει το τέλος της «τρομοκρατίας»;;;
Η «τρομοκρατία» είναι σαν την Λερναία Ύδρα, ένα κεφάλι κόβεις πολλά φυτρώνουν. Η εξάλειψη της «τρομοκρατίας» θα γίνει μόνο όταν εξαλειφθούν οι γεννεσιουργές αιτίες. Η εκμετάλλευση, η φτώχεια, η πείνα, η αγραμματοσύνη, η καταπίεση και πάει λέγοντας.
Ο Οσάμα για πολλούς είναι ήρωας και θα ΄διναν και την ζωή τους για να τον προστατέψουν. Η προπαγάνδα μετέτρεψε ένα πάμπλουτο Σαουδάραβα πρίγκηπα σε λαϊκό αγωνιστή. Η οργάνωση Αλ-Κάιντα (αν φυσικά υπάρχει) δεν μπορεί να διοικείται από ένα άνθρωπο και πολύ περισσότερο απ’ τον Οσάμα. Μιλάμε για μία οργάνωση με πάρα πολλά πλοκάμια σε όλο τον κόσμο που κάθε πλοκάμι έχει δική του ιδεολογία, στρατηγική και τακτική. Κάθε πλοκάμι έχει δικούς του κανόνες και αρχηγούς. Τα μόνα ίσως κοινά που ενώνουν όλες τις ομάδες μεταξύ τους είναι ο Μουσουλμανισμός και το μίσος για τη δύση. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία αλλά δεν έχουν κεντρική καθοδήγηση. Πιστεύει κανένας ότι ένα μόνο άνθρωπος και άρρωστος έχει τη δυνατότητα να διευθύνει το σύνολο των «τρομοκρατικών» ομάδων όπου γης;;;

Ο Οσάμα κατηγορήθηκε κυρίως απ’ τους δυτικούς ότι οργάνωσε «τρομοκρατικές» ενέργειες που είχαν πολλά και αθώα θύματα με αποκορύφωμα την καταστροφή των δίδυμων πύργων. Μας λένε οι δυτικοί υπερδημοκράτες ότι δεν νομιμοποιείται κάποιος να προβαίνει σε «τρομοκρατικές» πράξεις έστω και αν ισχυρίζεται ότι δρα σύμφωνα με τις  ιδεολογικές του αρχές. Σίγουρα ο θάνατος αθώων δεν αρέσει σε κανένα αλλά ποιος μπορεί να καταδικάσει τους υπεύθυνους;;;
Ο Μπαράκ Ομπάμα;;;;; Οι ΗΠΑ;;;;;;; Οι δυτικοευρωπαίοι;;;;;
Αυτοί είναι υπεύθυνοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για το αιματοκύλισμα εθνών και κρατών, πιστεύουν ότι μπορούν να είναι κριτές του Οσάμα και των ομοίων του;;;;
Η βία σε όλες της τις μορφές γεννιέται και φουντώνει κάτω από τις συνθήκες που προανέφερα. Οι δυτικοί λοιπόν αν και έχουν την δυνατότητα να λύσουν πολλά απ’ τα προβλήματα των χωρών όπου φυτρώνει η «τρομοκρατία» όχι μόνο δεν κάνουν τίποτε αλλά επιδεινώνουν τα προβλήματα με την ληστρική τους πολιτική.
Δεν συμπάθησα ποτέ το δημιούργημα της προπαγάνδας που λέγεται Οσάμα Μπιν-Λάντεν ούτε δικαιολόγησα ποτέ τις πράξεις της Αλ-Κάιντα όμως καταδικάζω απερίφραστα την πολιτική των δυτικών στα Αραβικά και Μουσουλμανικά κράτη, στην Αφρική, στην άπω Ανατολή, την Λατινική Αμερική και όπου αλλού έχουν επέμβει.
Οι μέχρι χτες φίλοι και σύμμαχοι του Μπεν-Άλι, του Μουμπάραγκ, του Καντάφι και των άλλων δικτατόρων δεν δικαιούνται να κρίνουν. Είναι υπαίτιοι των δεινών που περνούν πολλοί λαοί σ’ όλο τον πλανήτη και «ένοχος, ένοχο ου ποιεί».
Η δράση φέρνει αντίδραση και όσο πιο στυγνή και αδίστακτη είναι η δράση τόσο ανεξέλεγκτη και βίαιη η αντίδραση.
Η πολιτική των δυτικών σπρώχνει τους καταπιεσμένους, φτωχούς και αγράμματους ανθρώπους στα δίχτυα την Αλ-Κάιντα (αν φυσικά υπάρχει) ή άλλων παρεμφερών οργανώσεων. Υπάρχουν πολλοί «καλοθελητές» που εκμεταλλευόμενοι την δυστυχία των ανθρώπων φροντίζουν για την εξυπηρέτηση αλλότριων σκοπών με πρόσχημα την θρησκεία και το αντιδυτικό μένος για να εγκαθιδρύσουν «δημοκρατίες» εξυπηρετικές των δυτικών συμφερόντων. Περιμένουμε τις εξελίξεις στα Αραβικά κράτη όπου έχουμε εξεγέρσεις και πολύ πιθανό τα νέα καθεστώτα που θα εγκατασταθούν σ’ αυτά τα κράτη με την «βοήθεια» των δυτικών να είναι χειρότερα απ’ τα δικτατορικά που θα αντικαταστήσουν.
Ας έχουμε την υγειά μας και υπομονή, ο χρόνος θα δείξει.

http://ideopigi.blogspot.com/2011/05/osama-obama.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών